Milena Znamenáčková
6.12.2020 21:42
Manžel hrál nejdříve farmu a pak přešel na vlaky, postupně jsem se přidávala k němu - když čekal náklad, nebo plnil nějaký úkol a neměl na to čas, tak jsem ho střídala. Měl už asi devadesátkou úroveň - chtěl dosáhnout aspoň 100, jenže umřel a já jsem vlaky zavřela a už neotevřela. Teď si říkám, že jsem mu tu stou úroveň měla nějak dohrát sama.
Jana Hošková
6.12.2020 20:49
Tak to jsem fakt ráda, že nejsem "ulítlá" sama, ale je dobře, když se člověk dovede zabavit. Hanko N., tak klid v této mé hře určitě nenajdu, spíš naopak adrenalin - když chce manžel jíst, houknu přes rameno, že teď zrovna mne někdo z nepřátel napadl, tak ať si něco vezme sám...a přestat kolikrát musím z donucení, to když mě začne "myší nemoc" anebo mě vemou záda. Je fakt, že čas letí v hrách velice rychle. Jinak ale dokončuju Babičko vyprávěj (2x) a dělám si videa z fotek z cest, ke kterým přidávám hudbu. Děti to milují a vyžadují, na fotky se lépe dívá. Nevím, co dřív a vaření mne opravdu zdržuje, jak říká Soňa. K PC už musím mít externí velký disk, protože všechno, PC i telefon, mám nabité k prasknutí. Jaroslave, dík za tip, kde najdu mého oblíbence Prince z Persie, ale už ho máme 3x v telefonech ! :-)) Asi začínáme být maniaci...
Irena Mertová
6.12.2020 19:53
Taky ráda hraji hry na PC.
Jana Šenbergerová
6.12.2020 19:39
Dokážu trávit hodiny skládáním puzzles. Hodina mi uteče neskutečně rychle. Na počítači to má spoustu výhod. Kdykoliv mohu skládání přerušit i odložit a pak se kdykoliv vrátit a pokračovat. Kromě času mě to nic nestojí a nikde to nepřekáží. Mohu tvořit i vlastní puzzle pro ostatní. Sudoku mě baví také, ale na to používám spíše sešity, které občas dostávám. Hodně píšu. Dělám si zápisy o četbě a výpisky z knih.
Helenka Vambleki
6.12.2020 19:31
Bez mučení přiznám, že kromě stovky dalších aktivit stíhám i hry na PC. Mahjong, Uptasia, Kriskros(počítačová verze známé hry se slovy Scrabble). A protože jsem nespavec, opravdu si těch her -hlavně v noci užívám
Zuzana Pivcová
6.12.2020 19:11
Když se před lety dostaly do vojenského archivu první PC, skoro nikdo to z domova neznal. Já jsem jela někam na služební cestu a kolegyně šly na školení z T 602. Pak jsem se na ně dívala a vůbec jsem nevěděla, co dělají. O poledních přestávkách, někdy i v pracovní době, si mnozí hráli různé hry.. Já jsem uměla jen pasiáns. PC jsem používala dlouho jen místo psacího stroje. Žádné hry nehraji. Kupuji si křížovky a sudoku.
Mell Nova
6.12.2020 19:09
Já si hraji ráda,občas i tedy hry na počítači, ale hlavně logické a pokračující z levelu na další, složitějši.Sice ne každý den, ale je to odpočinkové, udržuje to v chodu mozkové závity, že je to i závislost, pro někoho určitě ano.Zájmů mám hodně, rodina, zahrada, mazlíčci, cestování, ruční práce, četba, výstavy, kultura a hry jsou jako malý doplněk.Za mého dětství jsme hlavně o svátcích hrávali různé hry jako člobrdo, mlýn, dámu a jiné, celá rodina i děda s babičkou.
Jaroslav Kolín
6.12.2020 18:38
Jestli se vám stýská po Princi z Persie, stáhněte si DOSBox.074, pod ním se dá hrát. Hra sama je také ke stažení na netu.
Soňa Prachfeldová
6.12.2020 18:22
Jsem ulítlá na Sudoku, nebo sotva přijdu zvenku s foťákem, co myslíte, že udělám, šup kartičku do noťasu a už jedu. A takové vaření jen zdržuje. A což íčko? A přeposílání různých pěkných videí přátelům. Věčně mám i v mobilu malou paměť. Opravdu to nejde vše stihnout.
Dana Puchalská
6.12.2020 18:22
Počítačové hry jsou dobrý relax. Vystřídala jsem jich už dost. Ale už je moc na not'asu nehraju. Stáhla jsem do je do chytrého telefonu.
Načíst starší příspěvky