Foto: autorka
Výlet do Klecan - za přírodou i památkami
9. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Soňa Prachfeldová
9.12.2020 21:12
Krásné popsání jednoho výletu i s pěknými fotkami. Když si někam vyslapnu, pak si něco k tomu přečtu a jsem mnohdy překvapená, co pěkného se dozvím.
Helena Přibilová
9.12.2020 19:58
O naučné stezce "Za pírkem klecanského sokola" jsem věděla, a to rovněž díky aplikaci mapy.cz, kterou s manželem úspěšně využíváme při plánování našich výletů. Do Klecan jsme se chtěli v brzké době vypravit, a tak děkuji za tento článek, který jsem si přečetla s nadšením. Uvedená stezka totiž nabízí nejen procházku hezkou přírodou, ale seznamuje také se zajímavými historickými památkami. Děkuji rovněž za hezké fotografie.
Martina Růžičková
9.12.2020 19:42
Moc vám všem děkuji. Je u nás tolik zajímavých a krásných míst, že je člověk nemůže zvládnout všechny navštívit. Když nějaké nové objevím, tak mi to udělá velkou radost. Jsem ráda, že jsem tuto mohla takto sdílet s vámi. Odpověď pro Ivanu - nejsem průvodkyně, ale knihovnice v důchodu :-).
Vladislava Dejmková
9.12.2020 16:38
Poutavé vyprávění, výstižně dokreslené fotografiemi. Vždycky, když si něco takového přečtu, zeptám se sama sebe, proč jsem tam nikdy nebyla. Děkuji.
Anna Potůčková
9.12.2020 15:28
Tato místa neznám, takže vítám alespon částečné virtuální poznání díky hezkému článku i stejně hezkým fotografiím.
Alena Tollarová
9.12.2020 13:31
O Klecanech vím, že existují, ale nikdy jsem se na výlet do těchto míst nevypravila. Všude je krásně, jen se dívat :)
Marie Měchurová
9.12.2020 13:25
Přesně před rokem jsme měli s manželem možnost okolí Klecan si projít a pokochat se výhledem na Vltavu. Bylo krásné odpoledne, jen nás překvapila hustá mlha, která se naráz objevila. Všem tuto lokalitu doporučuji, stojí za shlédnutí. Děkuju za oživení vzpomínek - hezké fotky.
Věra Ježková
9.12.2020 12:15
Martino, moc hezký článek i fotky. Já jsem dosud věděla o Klecanech jen to, kde leží a že z nich dojížděla do libeňského gymnázia moje spolužačka.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci