Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Eva Pachtová
22.12.2020 13:16
Eva Pachtová....je to příběh ze života. Moe kamarádka spadla ze schodů. rodinný přítel ji našel, zavolal záchranku a jel za ní do nemocnice. Pak ho čekalo ještě oznámení manželovi a synovi,......Máma už není! Zařizoval i poslední rozloučení. Teď žijí ve společném domě, protože manžel je hodně nemocný a syn daleko. Znala jsem ho jako kamaráda a teď si ho vážím jako chlapa!
Martin Vrba
21.12.2020 14:27
Tomu už chybí jen sladká tečka, hoďte si korunou, kdo z vás se nechá přešít na ženu a . . .a pak napište pokračování, jak vám to klape!
Marta Badalcová
20.12.2020 21:26
Tak myslím že je to pěkně vymyšlené jako Nebezpečné vztahy ,a já hlupák to čtu,pohádka o třech kůzlátkách
Jana Šenbergerová
18.12.2020 19:46
Životní cesty jsou různě křivolaké a osudy lidí často neuvěřitelné. Zajímavý příběh. Důležité je, že to všem vyhovovalo.
Daniela Řeřichová
18.12.2020 14:01
Hodně nepravděbodobný příběh.
Lenka Kočandrlová
18.12.2020 11:17
Hmm,tak nějak to smrdí ,jakoby člověk četl "červenou"knihovnu...Myslím si,že na příběhu je toho dost divného,že by pak pánové byli takovými přáteli se mi nechce věřit. Václav měl pět manželek a šest dětí,kolik asi platil na alimentech a ještě měl na dárečky Jaromírovi a paní Janě??? Vždy,když jsem něco slyšela o "domácím" přítelí nějaké manželky,tak za tím byl jen tajný sex s tím "přítelem",maskovaný kamarádstvím s nevědomým manželem.
Rostislav Mraček
17.12.2020 21:01
Děkuji vám, že jste se s námi podělil o nevšední příběh. Nikdy jsem o takové situaci dosud neslyšel.
Danka Rotyková
17.12.2020 14:18
Moc to pánům přeji. Myslím, že my ženy nejsme na takové " kamarádské vztahy " uzpůsobené, zvláště na stáří. Potřebujeme mít své království, kde máme naprosté soukromí.
Antonín Nebuželský
17.12.2020 13:10
Teď už chybí jen abyste se vzali :-). Jo jo život
Růžena Kuželková
17.12.2020 11:50
Jak se říká - máte víc štěstí,než rozumu (nic ve zlém),to se každému nepodaří,přeji hodně pěkných dn do dalšího života. :-))