Milan Milan
26.12.2020 10:22
Může pan profesor vysvětlit, proč byl zastaven vývoj české vakcíny, která se připravovala na principu léty odzkoušených vakcín tj. s inaktivovanými viry??? Počáteční studie byly prý velmi nadějné. Proč budeme raději zkoušet na lidech nějaké nové a drahé technologie a hlavně zatím v praxi neodzkoušené?? Proč např. Izrael nakoupil i ruské sputniky?? Jakési předhazované jediné řešení, které je medializováno je možná tím důvodem, že část společnosti nemá chuť se stát pokusnými králíky farmaceutických firem??
Václav Soukup
26.12.2020 08:28
Jeho vyjádření o tom, " že je třeba, aby se do přesvědčovací kampaně zapojili populární
umělci, politici a sportovci " mluví za všechno ! Tento předák " Svědků Covidových "
s úsměvem " bazilška " si opravdu myslí, že nás přesvědčí " Jágr s hokejkou " ?
Ať se každý rozhodne podle svého a peníze na honoráře reklamním agenturám pošlou
zdravotníkům !!!
Věnka Šrajbrová
25.12.2020 21:33
Další mudrc do počtu? Proboha, kdo k nám ještě bude promlouvat ty blbiny...Stejně si uděláme každý po svém zdravém rozumu, Teda někteří ho moc nepobrali...
Danka Rotyková
25.12.2020 18:59
Už včera jsem napsala, že se nechám očkovat. Nejsem člověk, který by raději pozoroval ostatní, co to s nimi udělá a těšil se, že díky jejich důvěřivosti budu já nemoci ušetřena. Když jsem bez problémů snesla několikeré očkování proti chřipce a další jiná, proč bych se měla teď bát? Věda jde stále vpřed a já ji věřím. Ještě že je na světě tolik chytrých a pracovitých lidí, díky kterým nemusí zemřít další lidé. Vždy mám pocit, že jsou obdařeni takovou obrovskou energií, obdivuji je.
Hana Řezáčová
25.12.2020 18:51
Prosím pana Milana Milana, aby mi označil článek, kde četl takové zmaty o asymptomatických osobách, o osobách očkovaných placebem a získající protilátky atd. Ráda bych si ten článek přečetla ... Pokud opravdu někdo něco takového napsal, tak to psal po konzumaci flašky rumu ... nebo to pan Milan celé pomotal a smíchal hrušky s jabkama ... Paní Lechmanová napsala příspěvek, kde bych o tom rumu taky uvažovala. Zemřelých s kovidem je minimální? Víc jak 10 tisíc je málo? - Jen se paní Lechmanové ptám: když si někdo zlomí nohu a následně zemře na embolii, zemřel na embolii nebo na zlomeninu? Samozřejmě bezprostřední příčina smrti je embolie, ale kdyby si dotyčný tu nohu nezlomil, nepostihla by ho embolie a ještě by tady byl ...
Šárka Šťastná
25.12.2020 18:32
Pan profesor je stejný jako pánové Flégr,Prymula,Kubek....vzdělané kapacity,skvělé a přínosné pro naši zemi,ale jako osobnosti,které by měli uklidnit ,povzbudit a sdělovat,že daná situace je náročná,vážná,kritická ....,ale je zvládnutelná...,určitě to všichni zvládneme,bohužel i s tím,že budou na každé straně nějaké oběti ať už na životech nebo na ekonomické straně ..... řeší veřejně pouze to,kdo a kolik bude mrtvých a kolik lidi bude mít zdravotní následky po prodělaném Covidu-nezlehčuji tuto nemoc,ale fatální následky teprve přijdou a budou umírat lidé opět ve všech věkových kategoriích a to proto že nebudou finance v sociálních službách a ve zdravotnictví.....nebude je mít kdo do těchto služeb nalevat..nebude z čeho...nezemřeme na Covid s Covidem ale na následky,které tady prezentují tyto profesorské kapacity-všechno zavřít,separovat,nesetkávat ,nesahat na sebe,nedýchat,nezpivat,nemluvit ,ale oni se budou zviditelňovat a moralizovat,je mi 47 let,Covid jsem prodělala,mám rodiče 65+,babičku 94 a dvě děti,jsem VŠ,bývalá zdravotní sestra,která měsíc pomáhala v nemocnici, ne Covid oddělení, ale tzv.ošetrovatelsky úsek,19 let jsem OSVČ.... a určitě se dobrovolně očkovat nenechám,ani kdyby na to dělal reklamu Brad Pitt nebo Dalajláma...také osobně nebudu nikomu vymlouvat a přemlouvat ho ať se naočkovat nenechá....pokud mě tento stát bude nutit s podmínkami očkovat se(cestování a další omezení )tak to podstoupím,ale pokud přežiji bez následků,vždy budu říkat,že to nebylo z mé vlastní vůle nebo protože bych chtěla být očkována.Děkuji.
Dana Hošková
25.12.2020 18:16
Vize o zlepšení situace až koncem příštího léta jsem četla už několikrát na cizích webech. Musíme se obrnit trpělivostí a vydržet. A k cestování a výletům skýtá naše malá zemička nespočet nádherných míst.
Anna Potůčková
25.12.2020 18:09
Panu profesorovi Hořejšímu věřím a očkovat se nechám. Všechny vakcíny proti různým nemocem kdysi musely být použité také poprvé a díky těmto vakcínám se nějaké nemoci dokonce zcela vymýtily.
Hana Lechmanová
25.12.2020 18:02
Klidně se nechte očkovat, už se toho pak nezbavíte do smrti. Dostanete píchanec při každé změně viru až do úplného zbláznění.Pan Hořejší i pan Kubek se zbláznili už nyní, v půlce roku je totiž po viru i bez očkování a dalších procedur (testy atp.). PS Jak to, že nemá na fotce roušku?? Celá ta "strašná nemoc" nestojí za to, dát si bodnout podivnou věc. Počet zemřelých s kovidem je minimální. O očkování řádnou dlouhodobou vakcínou ne spíchnutou rychlovkou lze event. uvažovat, až dorazí něco jako mor a lidi budou opravdu po tisících umírat, včetně dětí. A teď bázlivky kamenujte!
Jindra Hubačová
25.12.2020 15:44
Jsem připravena společně s manželem a syny , se nechat očkovat . Já se dokonce těším !
Načíst starší příspěvky