Foto autorka
Letošní Štědrý den
26. 12. 2020
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Naděžda Špásová
27.12.2020 17:58
Děkuji za vaše příspěvky. Chtěla bych, aby už byl březen, ale to si ještě počkám. :-)
Blanka Macháčková
27.12.2020 12:56
Hezké záběry mraků I s novým fotoaparátem. At ti dělá radost a ty pak nám novými fotkami. Hodně zdraví v novém roce celé rodině.
Martina Růžičková
27.12.2020 08:55
Bezva fotoreportáž z prvního dne bez mlhy. Tu vášeň, která se člověka zmocní, když chytí do ruky foťák, moc dobře chápu :-). Ať vám Canon dobře slouží. Přeji zdraví a štěstí v novém roce. A dobré světlo a radost z fotografování navrch.
Věra Ježková
27.12.2020 07:52
Naďo, dobrý nápad s fotoreportáží. Tak ať se s fotoaparátem brzy spřátelíte. Budu se těšit na tvé další fotky. Hezký nový rok i tobě. :-)
Marie Seitlová
26.12.2020 21:57
Naďo, krásný dárek ti Ježíšek přinesl. Vloni překvapil mě, ještě jsem si na něj úplně nezvykla. Máš krásný výhled.
Daniela Řeřichová
26.12.2020 20:44
Naďo, přeji hodně radosti s novým přítelem a těším se na další pěkné fotografie.
Soňa Prachfeldová
26.12.2020 19:20
Naděnko, foťák jsi sui jistě zasloužila, už jen za to Tvoje umělecké cukroví , přeji Ti s ním hodně krásných záběrů .
Zuzana Pivcová
26.12.2020 19:14
Přejít na nový foťák je pro mě vždy poněkud náročné, zatímco Ty ses podle všeho s ním srovnala hned dobře. Díky za hezkou procházku.
Eva Mužíková
26.12.2020 17:52
No konečně... už jsi dlouho nic nevyfotila. Zkrátka potřebovala jsi nový foťák.. Obdivuji jako vždy Tvé řádky, které krátce vystihují vše. Fotky opět " TVÉ", podařené... A dokonce i sluníčko na přímý záběr.... asi budeš překvapovat...
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci