Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Soňa Prachfeldová
						18.1.2021 19:06
						Dnes jsem stromek již musela dát na zahradu, poděkujeme a přispěje na ohýnek. Po roce bude nový zas a zase bude plný krás.

Jana Šenbergerová
						18.1.2021 14:07
						Hezky realizovaný dobrý postřeh. Vánoční atmosféru v našem bytě rušíme teprve dnes.

Marie Doušová
						18.1.2021 10:26
						Ano, stromeček dosloužil,život nám prodloužil a slza ukápla a stromek dostanou v Zoo zvířátka. Dík ....

VANDA Blaškovič
						18.1.2021 10:16
						Pokud vím, tak právě místo u popelnic je určeno k umístění vánočních stromků a k jejich následnému odvozu ke zpracování. Jsem přesvědčena, že s nedostatkem slitování to nemá co dělat. To je můj názor.

Dana Puchalská
						17.1.2021 14:26
						Hani,pravda 
pravdoucí.... Občas se taky nestačím divit co se děje nejen se stromky po vánocích.

Dana Divišová
						17.1.2021 13:22
						Pravdivé, vidím všude kolem sebe. 

Věra Ježková
						17.1.2021 10:28
						Hani, hezké a trefné. Kontejnery jsou blízko našeho domu. Často vidím, co všechno jsou lidé schopni k nim odložit – hlavně, aby to neměli doma.

Hana Nováková
						17.1.2021 10:07
						Realita dnešní doby -hezky zveršováno

Irena Mertová
						17.1.2021 09:31
						Ano, je to tak....

Hana Rypáčková
						17.1.2021 09:23
						Když je dobře oberou a není tam nic závadného, dostanou ho zvířata v zoo koutku a nebo je rozšstěpkují do kompostu. Ale ty s fáborkama se tam válejí, lidé je mají sami odstranit do sběrného dvora.. Někdy si je lidé odvezou a spálí .

Načíst starší příspěvky