jsem blázen když maluji se bílou a červený nos si klidně připínám jsem blázen když srdce maluji křídou a vyčerpán pak klaním se ikonám jsem blázen když potkal jsem se s vílou a zvu ji že s ní slunce ochutnám jsem blázen?
		Jsem blázen
19. 1. 2021
		DISKUZE

Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
				příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
				konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
				vulgarismy.

Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit 

Alena Vávrová
						19.1.2021 15:21

E. Rotterdamský - Chvála bláznivosti: "Veškeré štěstí v životě pochází od bláznivosti..." Tak nějak to je ;-)) . 

Jana Kollinová
						19.1.2021 11:51

Líbí se mi tento žánr lyrické poezie. Je to poezie připomínající naše první lásky, naše první touhy  a dívka na titulním fotografii je milování hodná  a mohla by být snem mnoha mužů bez rozdílu věku (snad od osmi výše :-))))

Hana Nováková
						19.1.2021 11:47

Umíte žít, a proto nemůžete nikdy být blázen pro sebe, možná pro okolí, ale to vás trápit nemusí. Každý si žijeme  vlastní život - hezká básnička,díky

Martin Vrba
						19.1.2021 11:22

Pozor na vilnosti s vílou, udělá z vás nejdříve opravdu blázna, kterému bude stačit jen slunce a ona a pak vás připraví o nervy i o vilu.:)

Jitka Hašková
						19.1.2021 10:18

Krásné, vůbec nejste blázen, ale snílek. Uchovat si snění je důležité po celý život.

Irena Mertová
						19.1.2021 09:37

To je moc hezká básnička,  musím se usmívat a hned mám lepší náladu :-). A také mne napadá, že v tarotu karta Blázna znamená: "jdi, neboj se a důvěřuj". 

Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
 - Nejnovější komentáře k vašim článkům
 - Nové vzkazy od přátel
 - Nové žádosti o přátelství

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
 portál i60 nabízí.

Aktuální soutěže

Kvíz i60 - 45. týden

Slavné osobnosti světových dějin. Jak dobře je znáte? To prozradí vědomostní kvíz tohoto týdne.
		AKTUÁLNÍ ANKETA 

Kolikrát týdně zařazujete do svého jídelníčku maso?