Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Švancarová
1.2.2021 12:59
Nejsem seriálový typ na Most jsem se podívala,když ho opakovali zcela náhodou a pak jsem litovala,že nemá více dílů.Moc se mi líbil Martin Hofman, je skvělý herec a celkově jsem se u toho bavila.A být ještě obletovaná manželem?Tak jste měla prima den.
Jan Zelenka
28.1.2021 19:49
Moc pěkné. Přímo ze života. Tancovat se mi nechce, lézt po horách taky ne a tak píši. Já vím, že je mi to pravděpodobně úplně k ničemu, ale zaměstnávám mozek, aby mi v tomto debilním čase, když jsme skoro uvázáni na řetězu, neuhnil.
Václav Soukup
28.1.2021 09:38
No kdyby šel Soukup se Soukupovou na diskotéku, nemohla by manželka zhola nic namítat !
Soňa Prachfeldová
28.1.2021 07:22
Ano, je moc zapotřebí aby se člověk přenesl přes unavu, špatnou náladu a byl zas přijatelný pro sebe i okolí. Vždy si řeknu, jak má někdo krutý osud a žije s tím, nebo už končí, tak nač se trápit , když to zase půjde dobře.
Jana Šenbergerová
27.1.2021 19:54
Máte pravdu, bez dobíjení by to nešlo. Přeji vám, ať vždycky najdete tu správnou dobíječku. Já už jsem přešla na samodobíjení.
Antonín Nebuželský
27.1.2021 19:25
Asi taky pracujete v důchodu. Já jsem dělal v důchodu asi deset let, a to jsem neměl na internet čas. Teď už si ho užívám. Tak hodně sil.
Irena Mertová
27.1.2021 16:08
Mně se také moc líbil seriál Most :-)
Zdenka Soukupová
27.1.2021 13:10
Julie, moc hezky jste to popsala. Občas takový "výpadek" opravdu pomůže a není třeba se kvůli tomu na sebe zlobit. Václave, s tou diskotékou je to dobrý nápad. Škoda, že teď žádná nefunguje.... :-(
Anna Potůčková
27.1.2021 11:52
Občas splín má asi každý. A každého nakopne něco jiného. U mně jsou to bud vycházky do přírody, nebo některý z mých koníčků jako je malování kamínků, fotografování, a různé ruční tvoření
Václav Soukup
27.1.2021 11:09
Popsala jste to skvěle ! U nás jsou též rána " kalná ", po první kávě se to trochu vylepší a pak
je nejlepší vymyslet plán aktivity, který jsem schopen splnit. Nějaká ta procházka, hodinka na
počítači, čtení, čtvrtečka " dobrého vína a další 2 kafíčka způsobí, že večer se cítím jako mladý chlapec, který by nejraději " vyrazil " na diskotéku.
Načíst starší příspěvky