Úvodní foto: autorka
Za sněhem do Podviní
29. 1. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
30.1.2021 13:37
Díky za procházku tímto parkem. Byla jsem tam předloni v létě s kamarádkou, je to krásný park, ale moc jsme si ho neužily, byla tam tenkrát nějaká akce, spousta hlasité hudby a rámusu.
Dana Puchalská
30.1.2021 13:19
Ten park znám jak na jaře,tak i v létě. Ale v zimě jsem tam nikdy nebyla. Děkuju za krásnou procházku doplněnou skvělými fotkami n
Marie Novotná
30.1.2021 06:01
Tohle je Praha? Až v posledních letech poznávám Prahu ve všech podobách. V minulych to byly jen pamětihodnosti a nemocnice. Krásně je všude, jen se umět koukat. Děkuji za představení zasněžené části Prahy.
Eva Mužíková
29.1.2021 22:37
Věrko, ráda jsem se s Tebou prošla. Také si myslím, že tam musí být krásně na jaře a v létě. Já jsem vytvořila pár zimních od nás, až vyjdou, budu ráda když nakoukneš i Ty.
Martina Růžičková
29.1.2021 21:11
Věro, ráda jsem se s tebou prošla. Podviní je můj oblíbený park. Často jsem tam jezdívala s Martinem, když byl malý. Moc se mu líbila tamní kamenná prolézačka a rybníčky, ve kterých čerstvě po rekonstrukci parku bývaly i ryby.
Jan Zelenka
29.1.2021 20:54
Tenhle rozsáhlý prostor je pro mne úplnou novinkou. A to jsem v Praze bydlel 45 let. Sice jsem kolem často jezdil na Prosek, ale do prostor parku jsem se nedostal. Díky, Věrko, za přiblížení a krásné fotky.
Zuzana Pivcová
29.1.2021 16:02
Stanici metra Vysočanská znám, ale tenhle park v blízkosti ne, to je něco! Jsi dobrá, že ses takhle vydala.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci