Káva na chatě Reiteralm. Saalbach - Hinterglemm, Kitzbüheler Alpen. Foto: autor
Vzhůru do Alp
9. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Daniela Řeřichová
12.2.2021 18:06
Velice sugestivní vzpomínka na Alpy. Procestovali jsme rakouské, ale především švýcarské v devadesátkách s dětmi. To jsme byli v jiné kondici. Opakovaně jsme jezdili do bernského kantonu, takže favoritem byla Jungfrau (4158 m). Úžasným zážitkem jsou ledovce.
Soňa Prachfeldová
10.2.2021 18:41
Rakouské Alpy jsou nádherné a stvořené k turistice i odpočinku. Mám na ně také jen ty nejlepší vzpomínky. Krásné horské kvítí.
Hana Řezáčová
10.2.2021 15:23
Sedět na slunné terase, pít kafíčko a pozorovat alpské vršky kolem - nádhera!
Jan Zelenka
10.2.2021 14:28
Pane Charvát, díky za komentář. Ty alpské chaty jsou ale už hodně staré. jsou z dob, kdy byli lidé ještě normální.
Helena Přibilová
9.2.2021 20:07
Pane Zelenko, děkuji za zajímavý článek doplněný krásnými fotografiemi alpské květeny. Připomněl jste mi tím naši loňskou dovolenou v rakouských Alpách. Měla to pro nás být náhrada za jinou cestu, kterou jsme museli zrušit, ale nakonec jsme našeho rozhodnutí vůbec nelitovali. Obdivovali jsme nádherné horské scenérie, údolí s kvetoucími loukami, pasoucími se kravičkami a zurčícími potůčky. K tomu skvělé služby i dobré jídlo. Byl to, jak píšete, balzám na duši.
Eva Mužíková
9.2.2021 19:01
Rakouskými Alpami jsem projížděla čtyřikrát. Fascinovala mne ta čistota, nádherné louky s kravičkami a chaloupky ověnčené záplavou květin. Koukám že i Britney ťapkala s vámi. Krásné fotky.
Jana Šenbergerová
9.2.2021 14:48
Je to nádhera. Alpy jsou krásné, ať se nacházejí v kterémkoliv státě. Já měla příležitost zamilovat se do Julských. Díky za kytičky. Není nad to vidět alpinky v jejich domovině.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci