foto autor
Litoměřice v proudu času
13. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:51
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: stehovanikoruna
stehovani-litomerice jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:51
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: stehovanikoruna.
cz/stehovani-litomerice/ jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:49
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: stehovanikoruna.cz/stehovani-litomerice/ jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Jarka Vitekova
15.11.2021 12:49
Zdravím, Litoměřice je moc hezké malebné městečko a jsem jen ráda, že jsme se sem přestěhovali. Přes: https://stehovanikoruna.cz/stehovani-litomerice/ jsme se přestěhovali opravdu velmi rychle a bylo to naše nejlepší rozhodnutí.
Soňa Prachfeldová
14.2.2021 07:52
Litoměřice mám moc ráda, jsou krásné , posazené v nádherném kraji. Snad kazdym rokem jsem se zúčastňovala Mezinárodních výstav psů, také výstavy Zahrada Čech jsou pověstné. I v divadle jsem byla, parkány neopomenu navštívit. Je tam prostě krásně. Fotky o tom vypovídají.
Dana Puchalská
14.2.2021 00:35
Honzo,co nám napsat,abych se "neopičila" po předchozích příspěvcích? Aha,už vím... Paráda, parádní město a krásné fotky.Proto Ti děkuju.
Alena Vávrová
13.2.2021 23:44
Litoměřice jsou mi hodně blízké, byla jsem tam mnohokrát. Vozili jsme tam tchyni na návštěvy známých, jezdili na Zahradu Čech, ml. brácha a nejst. syn tam vojákovali a ml. sestra studovala na peďáku. Máš moc krásné fotky. Dík za sdílení.
Eva Mužíková
13.2.2021 21:39
Jendo, Litoměřice znám jen z návštěv Zahrady Čech a občasného hledání útěkářů z našeho výchovného ústavu. Díky Tvé nádherné prezentaci a článku jsem t.zv: " více v obraze".
Marie Faldynová
13.2.2021 21:18
Litoměřice jsou od nás daleko, ale za návštěvu by stály! Díky za zajímavý článek a krásné fotky!
Dana Divišová
13.2.2021 20:56
Litoměřice jsou moc hezké město. Líbí se mi pohled z Parkán. Děkuji za fotky a zajímavé povídání.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci