Anna Potůčková
18.2.2021 18:05
Některá nařízení jsou velmi úsměvná a český človíček si umí poradit i v době covidové!
Lenka Kočandrlová
16.2.2021 13:42
Mně skoro nic neschází,všeho mám dost. Ale nejvíc mi chybí,že se nedá jít do knihovny!!! Nechápu proč,tam nikdy nejsou návaly, stačí tam rouška, v nejhorším respirátor, na knihy sahat jen v rukavicích a bylo by.
Eva Braunová
15.2.2021 19:56
Taky tak jsem si takto koupila pantofle korkáče,které se mě rozbily a na které jsem zvyklá.
Beru to s humorem paní Hofmanová,už je to pro nás všechny být doma dlouhé.
Irena Mertová
15.2.2021 18:11
Už aby přišla ta doba, kdy to bude za námi a budou nás bavit takové historky...
Hana Řezáčová
15.2.2021 13:22
Mně se ten článek nelíbí. Popisuje to co se děje - lidé nejdou jen pro to nejnutnější, tzn. pro jídlo, léky ap., běhají po obchodech, kupují blbiny, ještě s kamarádkami ... At mi nikdo nevykládá, že paní v článku nemají doma nějaké zimní boty ... Ono se řekne, že nadělám, "bóže", dvě paní šly pro boty, ale ono jde o to, že když to vztáhnu na celou republiku, tak všude kmitá plno lidí - musí do obchodu nějak dojet, když už s kamarádkou jdou, kouknou ještě do drogérie, prochází se ... To stejné paní se svařákem. To vše , když se děje v celostátním měřítku, tak to není dobře. V článku je to ještě prezentováno s úsměvem, jak je lehké vše "přečůrat" a jak bude zábavné to ještě vykládat potomkům - to teda budou mít příklad! Opatření nejsou zmatená, nevymýšlí je politici, ti vědí o epidemiologii "prdlajs", ale epidemiologové - zmatky dělají lidi sami ...
Hana Šimková
15.2.2021 12:31
No, není to jenom o botách. Kdybych potřebovala spodní prádlo, tak ho asi v dětském oddělení nenajdu.
Margita Melegova
15.2.2021 10:00
Mela jsem problem, eshop nabizel sportovni obleceni pro kluky, byla jsem rozhodnuta koupit a udelat vnukum radost, volam manzela aby to odsouhlasil, podival se a rika bude to male, objednam vetsi, odpoved ani nahodou copak vis do kdy budou hranice zavrene, mel pravdu kluci rostou pred ocima a je po problemu.
Hana Šimková
15.2.2021 08:56
Páchá se na nás mnoho blbostí. U nás jsou malé obchůdky , kde nebylo nikdy více než dva lidé. Proč se musely zavřít?: Dávejte si na své boty pozor, nebo budete chodit bosy, pokud nemáte dětskou nohu,
Alena Tollarová
15.2.2021 08:20
To byl nějaký dobrý obchod, kde měli dětskou velikost 39. Ono je to totiž i obráceně. Devítiletý vnuk má nohu č. 39. A když se v dětském oddělení obuvi pro něho bota této velikosti nenašla, byli v jednom řetězci s obuví tak hodní, že s ním zaměstnanec zašel do zakázaného prostoru pro dospělé a boty vybrali tam.