Foto: autor
Titulky v tisku, které poškádlí naši fantazii, a vykouzlí úsměv na rtech…
18. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Zuzana Pivcová
17.9.2022 16:25
Romane, na tento Tvůj článek jsem už skoro zapomněla. Titulky mají přitáhnout pozornost a zvýšit čtenost. To ostatně platí i někdy zde na portále. Vše by ale mělo mít úroveň a neurážet. Třeba teď jsem četla na obálce retročasopisu u fotky Nadi Urbánkové tučný titulek Pomstila se Abrhámovi svatbou. To už mi připadlo s ohledem na hercovo nedávné úmrtí trochu pavlačové. Ještě nevhodnější jsou pro mě titulky, upozorňující na nevyléčitelné nemoci ....bojuje s rakovinou atd. Před asi 2 měsíci jsem dokonce napsala šéfredaktorovi jednoho měsíčníku, kde byl článek o Karlu Gottovi, kterého tam roznesli jako celoživotního nýmanda a podvodníka a vrcholem byl policejní výslechový protokol o jisté situaci z jeho mládí. Vše in natura. Vzhledem k jeho dodnes nezletilým dcerám mi to připadalo nechutné, žádná ochrana osobních údajů. Promiň, že jsem se rozepsala.
Libuše Křapová
17.9.2022 16:00
Tenhle vtípek také znám :-) Kdysi dávno jsem se o něm zmínila sestře. Divně se na mne podívala, pak vzala noviny do ruky - a začala se smát. Nejlepší bylo opravdu Rudé právo.
Eva Mužíková
21.2.2021 18:50
Liberecký zpravodaj: ... Přátelské prostředí..... Vysoká kvalita za nízkou cenu..... RECEPTÁŘ : Cesta k vnitřnímu klidu a lepšímu spánku, .... Když semena probouzí mráz..... Jak dobře využít skleník....
Eva Mužíková
20.2.2021 22:07
Časopis TV mini:...." Aby Ti nedošla šťáva", "Bez lásky je člověk vlasně jako mrtvola na dovolené", " Síla aktivního konopí"......funguje to:)))))
VANDA Blaškovič
20.2.2021 20:14
Bruska - vyzkoušejte sadu brusných nástavců různých tvarů a velikostí....no TOTO, Romane! ...:)......:)
Soňa Prachfeldová
20.2.2021 07:38
Představivost je skvělá věc, hned si člověk zpříjemní i nudné věci. Nesnáším luxování, priste6 si představím při téhle činnosti třeba našeho prezidenta a řeknu si - holka jsi lepší ,,,
Naděžda Špásová
18.2.2021 19:47
Romane, dobrý, smích je zdravý, v současné době toho moc k smíchu není. (ʘᴗʘ✿)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 23. týden
Tentokrát zabrousíme do historie. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou osobnosti českých dějin.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci