FOTO: Jaroslava Handlová
Testování pláží východního pobřeží (3. díl)
26. 2. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jaroslava Handlová
1.3.2021 23:45
Eliško, díky. Víš, že já ráda usínám s myšlenkami na moře, stačí se zasnít a za chvilinku propadnu spánku.
Eliška Murasová
1.3.2021 17:06
Jste šikovné a odvážné cestovatelky. Nádherné moře, zavírám oči a cítím slunce . Jdu na další díl...
Jaroslava Handlová
1.3.2021 00:27
Všem vám děkuji, jste také bezva. ///Milan 11:14- s autem to bylo horší dolů, ale na kole nahoru to Vám muselo dát hodně zabrat, obdivuji takové cyklisty. /// Marie 11:51- tu vesničku Stintino bohužel neznám, ale té krásné vody a pláží je na Sardinii pro každého dost na výběr./// Aleno 19:38 - teď už to mohu prozradit - Hanka se zotavila a byla s ní zábava. /// Paní Heleno 20:49 - já mám také v oblibě ty přírodnější pláže, kde se nechá odejít od davů a užívat si moře jako všelék. Taky jsme takové často využily. ///Jan 00:52 - souhlasím, že s autem to je fajn, protože je člověk svobodnější - odjede si kdy chce, kam chce a nemusí se podřizovat hromadné dopravě. Dalmácie se nechá v některých horských úsecích srovnávat s těmito sardinskými zážitky. /// Asi proto, že se těšíte, tak již vyšel další (4.) díl. Díky vám za vaši přízeň.
Marie Seitlová
27.2.2021 14:21
Jaruš, dík za další díl Sardinie. Zajímavé vyprávění, krásné fotky. Těším se na další díl.
Jan Zelenka
27.2.2021 00:52
Tohle se mi líbí. Půjčit si auto a jezdit a užívat si. Já jsem se zase vyžíval ve strmých horských cestách na Korfu a v Dalmácii. Máte pěkné zážitky.
Helena Přibilová
26.2.2021 20:49
Pláže na Sardinii jsou opravdu nádherné. Také na jihu ostrova, kde jsme pobývali, se nacházejí bílé písečné pláže, které byly v období mimo sezónu takřka liduprázdné. Rádi se procházíme po plážích, kde nejsme rušeni davy turistů. Zvuk moře je pro nás balzámem na duši.
Alena Tollarová
26.2.2021 19:38
Doufám, že Hance už se udělalo dobře a na ty krásné pláže jezdila s vámi. Uvidíme příště :)
Daniela Řeřichová
26.2.2021 18:18
Nemohu se od vašeho vyprávění odtrhnout, pěkně nás napínáte. A jako bonus krásné fotografie, děkuji. V této pošmourné době přímo balzám na duši.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci