Úvodní foto: Jan Zelenka
Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ II
16. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Kollinová
20.3.2021 14:53
PO analýze obsahu sdílení autorské dvojice: "Literární obývák „U MLSNÉ BRITNEY“ II. jsem se zděšením zjistila, že moje amatérská tvorba je jen mým sdílením pocitů, nemá žádnou literární hodnou.. Za používaná přídavná jména si nehodlám ,cituji: " rovnou sekat prsty na rukou.“ Vypsala jsem si "vycpávky" textu a bez ohledu věk, nehodlám položit ani jeden článek svého prstíku přídavným jménům.
Marie Ženatová
18.3.2021 07:56
Děkuji Vám oběma ze srdce za velmi zajímavé i poučně čtení* I já si každý článek po sobě několikrát čtu a skutečně znovu a znovu tam nacházím "nepřátele ve formě plevele", které musím nemilostrdně jako ten řezník* znovu a znovu "ořezávat..."
Martina Růžičková
17.3.2021 18:34
Prima počin Literárního obýváku. Se zájmem jsem si vaše pojednání o jednoduchosti přečetla. Věra ví, že se s ní ztotožňuji v náhledu na slohy i oblečení. (Fiží mě přímo děsí!). Část pana Zelenky mi připomněla, že si chci v knihovně rezervovat Formánkovu Knihu o tichu. Fotkou kláštera v Arnsburgu, který bohužel neznám, jste mi připomněli naši krásnou Rosu coeli v Dolních Kounicích. Díky a těším se na pokračování :-).
Marie Měchurová
17.3.2021 15:15
Nevím, jestli mám ráda jednoduchost, spíš nemám ráda přeplácanost a dlouhé články. Jsem hodně netrpělivá. Se šperkama (bižuterií) teprve začínám, líbí se mi na starších dámách. Jsem ale sportovní typ. Jsem ráda, že se íčku můžu seberealizovat a psát články, nikdy dřív by mě to nenapadlo. Dokonce mám v šuplíku čtyři povídky, ale bojím se je vytáhnout. Děkuju za zamyšlení.
Jan Zelenka
17.3.2021 12:23
Stejně, jako Věrka, vám i já děkuji za příznivé ohlasy. Zvláště v této době, kdy se nemůžeme navštěvovat, nás tyto společné aktivity velmi baví.
Hana Nováková
17.3.2021 10:01
Jednoduchost strohost, stručnost, důraz na obsah - to vidím např. když jsem psávala úřední záznam, rozhodnutí, usnesení, ale pokud píši článek, zamyšlení, příběh nedávám to bez přídavných jmen, prostě se rozepíšu. Ale nejsem spisovatel, píšu srdcem a snažím se děj tímto nějak ozvláštnit. Strohosti, jednoduchosti... jak jsem psala v úvodu, mám za život dost, čeština má tolik krásných slov a já se je snažím do svých článků včlenit. Jen se podívejte, jak dnes mladí mluví, čeština je na úbytě.
Libuše Křapová
17.3.2021 09:05
Stručnost ve vyjadřování obdivuji :-) Mně osobně dělá problémy, jsem i v psaní poněkud "ukecaná".
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci