Martin Vrba
21.3.2021 12:12
Paní Jano V, to máte sice smutnou pravdu, ale ti, kteří jsou takto indisponováni, a to třeba i ve 30, tak se tomu blízkému kontaktu vyhýbají stejně jako čert kříži, a to i doma. O těch ale není přeci řeč, platoniků a impotentů se tento problém netýká. Naštěstí už existují prostředky, které mnoha mužům dokáži jejich mužnost posílit. Tedy pokud před nim nestojí objekt, který jim byl přidělen v rámci pozitivní diskriminace z MNV. https://www.youtube.com/watch?v=miMmkks30Ts
Soňa Prachfeldová
21.3.2021 11:59
Každý je zodpovědný za to, jak bude žít a s kým. Mužům to myslí opravdu trochu jinak a přiznejme i ženám to dělá dobře. Znám případ, manželé spoustu let spolu, oba vzdělaní lidé a on si nabrnkne mladou krásnou uklizečku , která to s ním umí. Osamělé ženy zejména starší , kolikrát nalítnou a nechají se vyžírat mazaným zajíčkem. Většinou jsou to hořké konce pro tyto milostné hrátky. Pro ty zaláskované určitě, pro ty vypočítavé, jen přestupní stanice. Určitě jsou výjimky, kde jsou spolu z čisté lásky, okolo nás to neznám.
Václav Soukup
21.3.2021 09:55
Jsem možná cynický, ale myslím si, že největší motivací pro mladou ženu je výše finančního
portfólia jejího " starouše ", dům, chata apod. Vyjimky potvrzují pravidlo.
Jitka Caklová
21.3.2021 07:56
Jano V., nic proti Vašemu názoru, ale jsem ve věku, kdy si mohu dovolit napsat: Žena, která si "ho" neumí postavit, ta si "ho" nezaslouží a muž od této ženy, když u mladé "nenabrousí", tak doma "nepřeřízne".
Jitka Caklová
20.3.2021 23:47
Pane Fencaku DĚKUJI! Je to pro mě velmi silný příběh, hodně podobný, jen v jiné souvislosti, jsem prožila před třiatřiceti lety. Ve filmu z mého pohledu nejde o téma k tomuto článku, ten věkový rozdíl nebyl tak velký, pokud vůbec nějaký byl. Ještě jednou, Děkuji
Dana Divišová
20.3.2021 22:01
Mám podobnou zkušenost v rodině jako popsala níže Ivana. Neteř mého manžela těžce nesla rozvod rodičů. Když jí bylo 17 let, otec jí zemřel. Po gymplu šla do Prahy studovat VŠE , při škole dělala modeling a tam se seznámila s přítelem, který byl ještě o rok starší než táta. Doslova ho obdivovala. Zahrnoval ji dárky, žili spolu 5 let, pak se vzali a on se k ní začal chovat jako rodič. Žárlil na ni, nerozuměl jejím kamarádkám. Po dvou letech manželství nastal rozchod. Normálně dospěla. Dnes má muže stejného věku a dvě malé děti. Taky by mohli neznalí říkat zlatokopka, ale ona odešla bez čehokoliv. Měla svou práci a vzdělání. Vztahy jsou opravdu někdy složité.
Jan Fencak
20.3.2021 18:19
... včera som si vydarene spríjemnil večer pred víkendom vďaka Netflixu. Je tam v ponuke film Pohnuti ( originál názov Likkevej) a ten sa bezprostredne dotýka témy, ktorá je rozoberaná v článku a v tejto diskusii - odporúčam, nachadzaju sa v nom odpovede na viacere súvisiace otázky prečo, ako... velmi pekná herečka v hlavnej úlohe, no a je tam vzťah opačný : staršej ženy s oveľa mladším mužom ... a skončilo to... neprezradím, ale bol som spokojný...
Lenka Kočandrlová
20.3.2021 18:11
Nojo,stává se leccos.Můj otec po 2. rozvodu už měl s paní o 28 let mladší dítě 2 roky staré.Paní byla o dva roky mladší,než dcera z otcova 1.manželství. Bůhvíjaké bohatství tam nebylo...
Antonín Nebuželský
20.3.2021 17:47
Zajímavé :-)
Eva Kopecká
20.3.2021 17:37
Ano, iniciativa je od ženy podstatně mladší směrem ke staršímu pánovi. A na něm je, zda se chytí. A pánové prominou, jde-li o .... velice naivního a totálně soudný rozum postrádajícího pána....ten na tu lásku skočí. Okamžitě jde za hlasem svého srdce. Kdyby o něj totiž projevila zájem žena jeho věku, ani by to s ním nehnulo. To má totiž doma. A bohužel málokterý z těch pánů domyslí, co bude za rok, za pět let. Jo, právo na štěstí má každý. Ale nic nebrání použít trochu i rozum. Protože když to nevyjde, zůstat na stará kolena sám, není nic záviděníhodného. Manželka i děti by mu v situacích, které ta nová láska nezvládne, pomohly. Jak přijde důchod a nemoc, mladá zvedne krovky a tradá. V důchodu se stejně starou manželkou se sice ti dva můžou dohadovat, co se bude vařit a kdo vynese koš, ale jeden druhého nepotopí. Staří bohatí muži jsou v poněkud jiné situaci, než staří obyčejní muži. Tam nová láska většinou asi zůstane. A je to jejich vzájemná dohoda a jejich věc.
Načíst starší příspěvky