Úvodní foto: autorka
Kapsy
29. 3. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jindra Hubačová
29.3.2021 10:13
Věruško , děkuji, pěkně jsem se pobavila . Abych se přiznala, nikdy jsem o kapsách a jejich počtu nepřemýšlela, protože nejsou pro mne důležité - nic do nich nedávám. Na výšlapy nosím malý batoh a do města mimo nákupní kabely ještě malou kabelku, kde mám vše co žena potřebuje.
Jan Zelenka
29.3.2021 09:56
Věrko, ty dokážeš napsat o všem. Já mám v této době v levé kapse dva respirátory a v pravé dva pytlíky pro Britney. Jinak mi kapsy slouží jako odpočinek pro ruce. Klíče do kapes raději nedávám. Budiž kapsám chvála!
Libuše Křapová
29.3.2021 09:49
Mám kapes málo :-) proto nosím batůžek. Věrko, ale přece jen se koukni, nějaký ten sen z mládí opravdu nikde nenajdeš? Mně by bez nich bylo smutno. Pečlivě je střežím, občas opráším - a dokonce i uskutečním :-)
Václav Soukup
29.3.2021 09:39
Jsem neustále peskován mojí ženou, že mám ruce v kapsách. Kam je mám ale proboha dát,
když " jsou obě dvě levé " a k žádné práci se nehodí !?
Anna Potůčková
29.3.2021 09:24
No vida, obyčejná kapsa a jak je užitečná. A v létě i já bych přikoupila kapsy. Já do nich dávám i drobné namalované kamínky, když někam jedu. A dámám poradím další místo, kam s kapesníkem, když se jde někam do přírody - do podprsenky :-). To nám poradila před mnoha lety maminka
Daniela Řeřichová
29.3.2021 09:18
Věro, jsem na tom úplně stejně. Bez kapes bych nemohla fungovat. :-)
Zuzana Pivcová
29.3.2021 09:12
Věrko, to je nápaditá úvaha, díky. Do kapes strkám akorát ruce, když mě zebou, ale jinak je v současnosti moc nepoužívám. Někdy pozoruji většinou muže, jak mají v zadní kapse kalhot zastrčené pouzdro s doklady a mobil. To bych nepovažovala za moc bezpečné. Jako mladá učitelka jsem také, jako se zmiňuješ, mívala kapesník v levém rukávu.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci