Hana Šimková
29.3.2021 10:40
Pane Poláku já nechci být negativní k Vám. I když si myslím, že den blbec neexistuje napsal jste to moc hezky. Totiž, když se ráno probudím, něco mě bolí, nechce se mi vstávat a venku prší, tak si nesmíme říkat, že to bude den blbec, ale musíme najít i něco hezkého. A když to najdeme, tak se den blbec možná vůbec neobjeví.
Hana Šimková
29.3.2021 10:14
Věruško ta poslední vět je správná.
Věra Ježková
29.3.2021 10:00
Hani, myslím, že ano. Alespoň z pohledu člověka, který nemůže určitou událost ovlivnit. Třeba někam jedu. Vyjdu včas – já vždy. A cestou je dopravní nehoda. To je z mého pohledu náhoda. A úplně odjinud – co třeba Fleming a jeho penicilín? L. Pasteur řekl: „Náhoda přeje jen duchům připraveným.“ :-)
Hana Šimková
29.3.2021 09:14
Věruško, myslíš, že existují náhody ?
Marie 00000
29.3.2021 08:28
Krásně vtipně napsané....
Věra Ježková
28.3.2021 20:36
Dny blbci existují. Člověk přece nemůže ovlivnit všechno. To by pak neexistovaly náhody. Spíš jde o to, jak se postižený jedinec k takovým malérům postaví.
Hana Šimková
28.3.2021 19:01
Ano blbci nebo vlastně blbky, jak vaším příměrem poukazujete, opravdu jsou . Dny to ale nejsou. Ano jsem šťastná a ne vždy se mi všechno povede, ale dnem blbcem to opravdu není. A myslím ,že pro svůj názor ani já blbá nejsem . Mějte se krásně pane Vrba i se svými dny blbci.
Martin Vrba
28.3.2021 16:41
Ti, kteří tvrdí, že dny blbci neexistují a že je jen na každém z nás, jaký si ten den uděláme, tak jsou stejně šťastnými lidmi, jak nazval jeden profesor studentku při zkoušce z anatomie, která tvrdila, že by při amputaci penisu nejdříve tu tvrdou kost odřízla pilkou. Přejme jim to!
Věra Lišková
28.3.2021 16:37
Den Blbec, zrovna jeden jsem včera prožila. Ráno začne docela nadějně, jste ale nějak zamyšlení nad průběhem věcí příštích (i radostné očekávání by se našlo) a z toho důvodu ne zcela soustředění na okolí. Pak to přijde, něco se zvrtne, a vaše nálada se ocitne na bodu mrazu. Večer jdete do postele s jistotou, že kdybyste dnes ráno v ní zůstali, bylo to rozumnější.
Martin Vrba
28.3.2021 15:21
Oprava k spodnímu příspěvku: Pane Šimek ne, ale pane Polák (redakce).
Načíst starší příspěvky