Úvodní foto: www.pixabay.com
Miniatury duše 1
8. 4. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Šimková
8.4.2021 11:09
Člověk má zůstávat trochu dítětem a je fajn, když má radost z takových věcí jako Vy. Jste ve své radosti velice skromná, nebo hodně náročná, nevím. Ale souhlasím s Vámi a až se mi to dovolí, půjdu si okamžitě koupit kaleidoskop. Díky.
Eva Mužíková
8.4.2021 10:41
Barevnost, třeba v oblečení nemám ráda. Ale ty míčky v OC mne lákají skočit si do nich.
Jan Zelenka
8.4.2021 10:18
Věrko, Miniatury jsou nádherné. A ten název k nim krásně pasuje. Přemýšlím, jak tento literární žánr nazvat, kam ho zařadit. Jan Skácel ba asi řekl - kurzivky. Lyrické kurzivky. Já říkám osobní lyrika, která směřuje až k nevázanému verši. Víš, že se mi to líbilo hned jak jsem to poprvé četl. Vnímám to jako jeden z nejkrásnějších tvých textů. A nejen tvých. Jen je třeba pochopit emocionální obsah těchto slov, což není jednoduché. Forma i obsah jsou zde v úžasné jednotě. Když jsem to poprvé viděl, úplně mě to dojalo. Díky za krásný ranní zážitek.
Marie Seitlová
8.4.2021 09:56
Moc pěkné. Věrko, ležet v míčcích je úžasné, měly jsme je v práci. Měly je rádi i děti, dováděly tam i ležely a poslouchaly mé vyprávění pohádek. Kaleidoskop je úžasný a ticho v domě zažívám také.
Jana Šenbergerová
8.4.2021 09:54
Takových je nás určitě víc. Kolikrát jsem měla chuť vlítnout do těch míčků s vnučkou, do kaleidoskopu bych i teď, stejně jako v dětství, vydržela hledět a otáčet a hledět. S knihami je to stejné, jen můj repertoár je trochu jiný. Už se těším na 2.
Irena Mertová
8.4.2021 09:12
Hezké... Mám to podobné. Kaleidoskopy jsem si koupila hned 2 před několika lety a jen občas je půjčím vnučkám. A knihami se obklopuji. Ač bych se jich měla spíše zbavovat, objednala jsem si zase další v antikvariátu - antikvariáty mám ráda. Jen ty balonky mě neberou... Věro, úplně tě vidím v nějakém tom centru, jak jsi v nich zahrabaná :-)
Zuzana Pivcová
8.4.2021 08:51
Věrko, jsem moc ráda, že tu pomyslné "žezlo" převzali noví tvůrci. Ty jsi jedna z nich. Děkuji.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci