Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Margita Melegova
17.4.2021 14:44
Prvni davka Pfizer v Thomayerove nemocnici, zadna fronta nebyla, super sehrany kolektiv.
Jaroslav Kolín
15.4.2021 10:45
My jsme právě dostali druhou dávku v Thomayerově nemocnici. Perfektní přístup personálu a odsýpalo to.
Jitka Hašková
14.4.2021 09:00
Byla jsem registrována u své praktické lékařky od 11.1. Když po Velikonocích neměla ještě vakcínu, tak mi na můj dotaz odpověděla, že se mohu registrovat jinde přes centrální systém. Což jsem hned 6.4. udělala a registrovala se v Nemocnici Motol. Hned druhý den jsem dostala nabídku vybrat si termín a včera 13.4. jsem byla prvně očkována vakcínou Pfizer. je mi 76 let. Dostala jsem hned i termín na druhou vakcínu na 25.5. Je dobré nečekat u praktika.
Věra Ježková
14.4.2021 08:38
O praktikovi jsem uvažovala, ale dnes jsem se zaregistrovala na Bulovku. Na základě věrohodných informací a zkušenosti svého přítele.
Libuše Křapová
13.4.2021 22:44
Naše obvodní lékařka očkuje, mám 1. dávku a druhá bude začátkem června. Do očkovacího centra se nám nechtělo, je to od nás dost daleko.
Věra Halátová
13.4.2021 22:21
Zřejmě to není povinnost praktického lékaře, protože praktický lékař, který mne má v evidenci a ke kterému občas docházím, mi řekl, že on očkovat proti covidu nebude.
František Mlejnek
13.4.2021 22:05
První várku došlých vakcín jsem u své doktorky prošvihl, protože se mi sestra před velikonocemi nedovolala. Zatím příliš nespěchám, protože potřebuji, aby mi vakcinace v těle vydržela kvůli COVID passu do srpna až září, chci letět za dcerou do Španělska.
Jarmila Komberec Jakubcová
13.4.2021 19:01
Pokud bych se nechala zaregistrovat u svého praktika nebyla bych očkována dodnes. Našla jsem si na internetu očkovací centrum kde je nejméně registrovaných a zjistila čekací dobu. Už jsem měsíc očkována Astra Zenekou v očk.centru Rokycany. Moji známí zatím ještě ani nemají termín.Raději bych se nechala očkovat u svého prak.lékaře, ale oni bohužel mají velmi málo vakcin. Např. moje kamarádka se zase nechala očkovat až v Kralovicích a už má za sebou druhou dávku Moderny.
Jana Šenbergerová
13.4.2021 18:21
První dávku Astry Zeneky už jsem absolvovala u svého lékaře. Bylo to v pohodě. Nevidím důvod, proč jezdit někam do nějakých center, když praktický lékař je na dosah. Naštěstí ten náš patří k těm, kteří očkují. Další dávka mě čeká koncem června.