Elena Valeriánová
11.5.2021 16:32
Paní Vlaďko, moje chyba. Na PC jsem napiš viděla dobře, na tabletu je to horší. Omlouvám se všem. Za zastavení a slovíčka děkuji.
Vladislava Dejmková
11.5.2021 16:28
Děkuji za upozornění, já jsem si toho méně výrazného názvu ptáka vůbec nevšimla.
Naděžda Špásová
11.5.2021 15:51
Tak tohle je nespravedlnost, já nenarazím na ptáčka zpěváčka i kdybych vstávala brzy ráno. Bane, Eli, máš to krásné a nikdo na tebe nemá, a když říkám nikdo, tak nikdo, tomu věř. Jsi v tom jednička, fotky jsou super. :-)
Eliška Murasová
11.5.2021 15:38
Eli, skvělééé! Ptáčky moc neznám, ale jejich zpěvů si užíváme na sídlišti, ale hlavně na chatě, kdy se stromy na zahradě denně rozezvučí ptáčím koncertem.
Antonín Nebuželský
11.5.2021 13:27
Já jsem ty ptáčky viděl později, už jich znám jen pár. Kdysi vycházely zapalkové nálepky, tak to jsem je znal všechny :-) krásné je to
Antonín Nebuželský
11.5.2021 13:22
Chodím takřka každý den ráno na vycházky po lesní cestě a po lukách. A řeknu vám, je to krása, když se ta příroda probouzí. Jo, mám své cíle. Mraveniště po zimě zdevastované asi žluvou, nebo žlunou?, nevím. Ale mravenci makají, už o zas vypadá k světu. Vždycky jim říkám "taťka Babiš by z vás měl radost". Taky se tu objevil srneček, ani se mě moc nebojí, volám na něj :"kozlíku", tak čumí a neuteče. Mám radost, když ho vidím, nedaleko je silnice, tak mu přeju dlouhý život, ale kdo ví...
Alena Švancarová
11.5.2021 11:46
Elenko moc hezká fota,ráda jsem si je prohlédla.
Zuzana Pivcová
11.5.2021 10:52
Pojala jsi to moc hezky. Z ptáků slyším zde na sídlišti na Chodově tak akorát hrdličky. V jižních Čechách koncerty jsou.
Elena Valeriánová
11.5.2021 09:36
Paní Vlaďko, pod každou fotkou je název ptáka.
Blanka Lazarová
11.5.2021 09:06
Elen , zase moc pěkné fotky i povídání. Smekám. Asi před 5 lety jsem objevila webové stránky http://www.birdphoto.cz/?lang=cz Je to 6 fotografů, kteří tu prezentují svoje fotky ( hlavně ptačí, ale nejen ptačí). Často na nich brouzdám, jsou pěkně udělané. Možná je znáte, ale i tak, mohou být zajímavé pro ostatní.
Načíst starší příspěvky