Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Antonín Nebuželský
20.5.2021 22:20
To jste na to, Stanislave, kápl. V mém okolí není vlastně nikdo z mých vrstevníků, řekněme 70+, kdo by bankovnictví používal. Většinou jim s telefonem radím.
Krejcar Stanislav
19.5.2021 21:22
Je dobře, že v dnešním 21.století, mají o podobný způsob placení zájem i lidé starší 65 let. Ze své zkušenosti, s stejně starými sousedy, ale u nás převládá stará jistota v korunové platby. Samozřejmně nevím zda jsou opravdu diskutéři ve věku důchodovém nebo jen jejich děti a vnoučata. Zkuste si udělat průzkum koik důchodců skutečně sami využívají internetové bankovnictví mobilem nebo hodinkami. O dosaženém vzdělání u těchto se nezminuji, jistě vnoučata mohou dědečky a babičky používání moderních platebních metod naučit . Ale s věkem přicházejí i ....problémy jež se snaží eliminovat psaným PINem na rubu karty a pod. Problém a zdržení při platbě na pokladně při zadávání platby smartphonem nebo hodinkami je dost častým jevem, aspon u nás.
Danuše Onderková
18.5.2021 09:12
I když zatím vše znám a používám je to super informace pro neznalé a pro ty kteří toho chtějí využívat. Chválí si těchto funkcí i u mne při placení zmrzliny. jenom zaplatí kartou, mobilem hodinkami a nepotřebují mít peníze u sebe.
Vladislava Dejmková
17.5.2021 17:03
Kromě aplikace Stocard existují i další aplikace s podobnými funkcemi. Osobně je už používám několik let. Problém vzniká v situaci, kdy aplikace přestane být podporována (případně nefunguje na vysších verzích). V minulosti se mi stalo, že byl sice nabízen “jednoduchý přechod” na novější aplikaci, ale přišla jsem při něm o několik záznamů o kartách. Ty jsem pak musela nahrávat znovu.
Ľubica Šobatová
15.5.2021 15:07
Super, ďakujem
Antonín Nebuželský
15.5.2021 13:46
Je to dobrá věc. Já používám jen kaufland a globus, ty mám na ploše.
Díky, pokračujte ?
Dana Hošková
15.5.2021 10:19
Používám už delší dobu a jsem spokojená. Dříve jsem měla problém s přetíženou peněženkou od různých karet.
Irena Mertová
15.5.2021 08:43
Toto mám, je to moc šikovné...
Daniela Řeřichová
15.5.2021 08:13
Dřív jsem kvůli věrnostním kartám měla extra pouzdra, dnes je prima mít všechno v mobilu.