Foto: autorka
Neuvěřitelný výlet do Štramberka a Kopřivnice
25. 5. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Anna Čípová
29.5.2021 08:42
Maruško, škoda, že jste neměli lepší počasí. Štramberk i Kopřivnici znám, ale na Bílé hoře jsem nebyla. Vynálezcem "Slovenské strely" byl vsetinský rodák Josef Sousedík /přezdívaný "valašský Edison"/ a jeho pomník je na Valaškém Slavíně v rožnovském muzeu. Maruško, vaši vnuci jsou borci.
Helena Přibilová
26.5.2021 11:18
Štramberk se řadí k místům v naší zemi, která toužím navštívit. Doufám, že během další cesty na severní Moravu se mi toto přání splní.:))
Jan Zelenka
25.5.2021 23:27
Štramberk je moc pěkné místo. Hlavně nás zaujala ulička s historickými dřevěnými domy. Ale my jsme si objednali lepší počasí a slunce. Ale i tak jste si to užili.
Martina Růžičková
25.5.2021 20:44
Připravili jste vnoučkům bezva výlet. A nenechali si ho zkazit ani deštěm. Takové zážitky si děti pamatují do dospělosti :-).
Naděžda Špásová
25.5.2021 18:14
Maruško, jste dobrodruzi, nás by ten déšť určitě zahnal zpátky. Hezké fotky a hezky napsané.
Alena Vávrová
25.5.2021 14:01
Váš výlet by se mi po všech stránkách, snad až na ten déšť, také moc líbil, nikdy jsem v těch místech nebyla. Manžel byl tatrovák - jezdili jsme zeleným tatraplánem i šestsetrojkami - autíčka - veteráni - mne zajímají. Děkuji za sdílení!
Alena Tollarová
25.5.2021 13:20
Je vidět, že nejste z cukru a naopak jste vždy připraveni zvládnout s úsměvem každou nepohodu. Fandím vám a přece jenom přeji na další výlet lepší počasí, čvachta v botách není to pravé ořechové.
Zuzana Pivcová
25.5.2021 13:12
S optimisticky naladěnou partou se dá zvládnout výlet za každého počasí!
Daniela Řeřichová
25.5.2021 12:51
Dramatické výletování, v partě ale jistě bylo veselo navzdory nepěknému počasí. Muzeum Tatry nevynechám při žádné návštěvě, stále je čím se kochat.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci