FOTO: Ingimage
Mladší, starší. To jsou často používaná, avšak škodlivá slova. Porovnávání podle věku je nesmyslné
28. 5. 2021
Ona je mladší, tak si to může dovolit. Až budeš starší, tak to pochopíš. Je mladší, proto jí to sluší. Věty, v nichž používáme slovo mladší či starší, říkáme automaticky a neuvědomujeme si, že jsou často nesmyslné. Porovnávání podle věku je totiž zbytečné.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Olga Škopánová
30.5.2021 12:24
Paní Caklová takovou superženu jako jste vy bych chtěla potkat in natura.
Jitka Caklová
29.5.2021 21:10
S příspěvkem O.S. 12:06 také souhlasím, jen v opačném gardu. Moje sedmačtyřicetiletá dcera také nechápe, že mě v dvaasedmdesáti nic nebolí a já ji chápu, protože, když jsem v jejich letech na sebe neměla čas, lépe řečeno, neudělala jsem si ho, taky mě všechno bolelo. Ale také vím, že jsem si "ten bič" na sebe upletla sama. Umět pochopit vnímám jako výhodu.
Soňa Prachfeldová
29.5.2021 13:26
Každý dostane něco do vínku, tak záleží na tom jaký ten člověk je jakou má povahu a čeho chce dosáhnout. Každý člověk je originál , považuji za zbytečné se s někým poměřovat, nebo někoho dokonce napodobovat.
Soňa Prachfeldová
29.5.2021 13:26
Každý dostane něco do vínku, tak záleží na tom jaký ten člověk je jakou má povahu a čeho chce dosáhnout. Každý člověk je originál , považuji za zbytečné se s někým poměřovat, nebo někoho dokonce napodobovat.
Jitka Caklová
29.5.2021 12:14
Nyní jsem mnohé pochopila. Patřím totiž k lidem, pro které je věk jen číslo. Záleží pouze na způsobu, jakým člověk umí žít a péče o zdraví pro mě nespočívá v počtu preventivních prohlídek.
Lenka Kočandrlová
28.5.2021 18:02
Abyste omládli ihned,stačí jít nakoupit a jistě se dočkáte nějaké té "mladé" paní,jako já včera.Potěší to, v 66....
Jiří Dostal
28.5.2021 14:09
Základem kouzla osobnosti bývá psychomotorický a mimický projev, kouzelným
stařenám a mladicím to slušívá kostnatě i sádelnatě třeba v pytli, starší a mladší
je také maso od řezníka... :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden
Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!
AKTUÁLNÍ ANKETA