Mladší, starší. To jsou často používaná, avšak škodlivá slova. Porovnávání podle věku je nesmyslné
FOTO: Ingimage

Mladší, starší. To jsou často používaná, avšak škodlivá slova. Porovnávání podle věku je nesmyslné

28. 5. 2021

Ona je mladší, tak si to může dovolit. Až budeš starší, tak to pochopíš. Je mladší, proto jí to sluší. Věty, v nichž používáme slovo mladší či starší, říkáme automaticky a neuvědomujeme si, že jsou často nesmyslné. Porovnávání podle věku je totiž zbytečné.

psychika stárnutí ženy
Hodnocení:
(4.4 b. / 11 h.)

Pro hodnocení se musíte přihlásit

DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv vulgarismy.
Olga Škopánová
Paní Caklová takovou superženu jako jste vy bych chtěla potkat in natura.
Jitka Caklová
S příspěvkem O.S. 12:06 také souhlasím, jen v opačném gardu. Moje sedmačtyřicetiletá dcera také nechápe, že mě v dvaasedmdesáti nic nebolí a já ji chápu, protože, když jsem v jejich letech na sebe neměla čas, lépe řečeno, neudělala jsem si ho, taky mě všechno bolelo. Ale také vím, že jsem si "ten bič" na sebe upletla sama. Umět pochopit vnímám jako výhodu.
Jana Šenbergerová
Sdílím názor Olgy S. ve 12:06.
Soňa Prachfeldová
Každý dostane něco do vínku, tak záleží na tom jaký ten člověk je jakou má povahu a čeho chce dosáhnout. Každý člověk je originál , považuji za zbytečné se s někým poměřovat, nebo někoho dokonce napodobovat.
Soňa Prachfeldová
Každý dostane něco do vínku, tak záleží na tom jaký ten člověk je jakou má povahu a čeho chce dosáhnout. Každý člověk je originál , považuji za zbytečné se s někým poměřovat, nebo někoho dokonce napodobovat.
Jitka Caklová
Nyní jsem mnohé pochopila. Patřím totiž k lidem, pro které je věk jen číslo. Záleží pouze na způsobu, jakým člověk umí žít a péče o zdraví pro mě nespočívá v počtu preventivních prohlídek.
Irena Mertová
Souhlas s oběma příspěvky paní Olgy.
Olga Škopánová
Já už jsem nějaká alergická na takové ty věty Věk je jen číslo apod.
Lenka Kočandrlová
Abyste omládli ihned,stačí jít nakoupit a jistě se dočkáte nějaké té "mladé" paní,jako já včera.Potěší to, v 66....
Jiří Dostal
Základem kouzla osobnosti bývá psychomotorický a mimický projev, kouzelným stařenám a mladicím to slušívá kostnatě i sádelnatě třeba v pytli, starší a mladší je také maso od řezníka... :-)

Zpět na homepage Zpět na článek

Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.

Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:

• Váš nejnovější článek
  • Nejnovější komentáře k vašim článkům
  • Nové vzkazy od přátel
  • Nové žádosti o přátelství
Přihlásit se

JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí
.

Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 20. týden

Čeští hokejisté obhajují na světovém šampionátu zlato. Téma tohoto týdne je jasné: hokej!

AKTUÁLNÍ ANKETA

Co vás nejvíce "nabíjí"?

Výlet do jarní přírody

21%

Setkání s přáteli

20%

Kontakt s rodinou

21%

Knihy

19%

Vitamíny

19%