Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Velková
1.6.2021 17:20
Nám se takhle před časem sešly dvě svatby v jeden den, naneštěstí v jiných městech, ale naštěstí v jiných časech... upřímně řečeno, nic moc jsme neměli ani jedné z nich...tak ať vám to vyjde :-)
Milan Pepo
30.5.2021 14:47
Na prvním srazu jsme se bavili a vzpomínali na školu. Na druhém srazu jsme se bavili a vzpomínali na své školní lásky. Na třetím srazu jsme se bavili o svých rodinách. Na čtvrtém srazu jsme se bavili o tom jak v dané restauraci vaří a jak chutná pivo. Na pátém srazu jsme se bavili o nemocech. Na šestém srazu jsem zapomněl kdo je kdo. Sedmý sraz jsem si zapomněl napsat do kalendáře a nevěděl jestli jej organizuje Májka ze základky, Májka ze střední nebo Májka z vejšky. O osmém srazu nepřemýšlím, protože jsem zapomněl kde jsem kdy chodil do školy.
Zdenka Soukupová
30.5.2021 13:31
Nepatřila jsem zrovna ke šprtkám, přesto srazy organizuju. Ze základky i z gymplu. (Na vejšku jsem nechodila). A stalo se, že jsem rezervovala v hospodě termín srazu, všechny spolužáky s předstihem informovala, všechny přihlášené pečlivě registrovala. Jenže chybička se vloudila. Asi deset dní před srazem jsem zjistila, že v den srazu odjíždím na dovolenou. Vůbec nechápu, jak mi to mohlo uniknout. Nedovedete si představit ty kotrmelce s novým termínem a další organizací. Ale klaplo to. Uf... ještě dnes se mi orosí čelo, když si na to vzpomenu...
Jana Šenbergerová
30.5.2021 12:52
Takové dilema jako vy jsem nikdy řešit. Vůbec jsme neměli sraz ze základky, pokud byl, tak jsem o něm nevěděla, ani z výšky (po 68. všichni spolužáci z našeho oboru zůstali za hranicemi). Scházíme se jen se spolužáky z gymnázia. To naše by letos slavilo 100 let, kdyby se slavilo. A to bych si nenechala ujít, protože nás ubývá čím dál tím víc.
Jana Šenbergerová
30.5.2021 12:52
Takové dilema jako vy jsem nikdy řešit. Vůbec jsme neměli sraz ze základky, pokud byl, tak jsem o něm nevěděla, ani z výšky (po 68. všichni spolužáci z našeho oboru zůstali za hranicemi). Scházíme se jen se spolužáky z gymnázia. To naše by letos slavilo 100 let, kdyby se slavilo. A to bych si nenechala ujít, protože nás ubývá čím dál tím víc.