Věra Lišková
3.6.2021 18:19
Jen si vzpomenu jak to bylo v 90 letech. Soukromé kampeličky vytunelovali samotní vlastníci. Banky půjčovaly každému kdo se podělil s příslušným úředníkem, nešlo to uhlídat. Tím, že přišly cizí banky se problém vyřešil.
Jaroslav Kolín
3.6.2021 14:05
To nic, já se nezlobím.
Antonín Nebuželský
3.6.2021 13:46
To ani náhodou. Ale u nás v rodině je to samý ekonom, tak mi přijdete povědomy. Omlouvám se,špatně jsem to napsal.
Jinak, semnou si někdy užili :-)
Jaroslav Kolín
3.6.2021 13:42
Pane Nebuželský, nevím, co je na mém jménu k smíchu. ;-)
Antonín Nebuželský
3.6.2021 13:35
Já vidím to jméno. :-)
Jaroslav Kolín
3.6.2021 13:34
Pane Nebuželský, to, že má někdo nějaký názor, neznamená, že hlásá pravdu a měl by být o tom poučen. Hoax s "důchodovým fondem" byl již mnohokrát vyvrácen. Na FMF a MFČR jsem pracoval 27 let, takže o tom něco vím.
Jitka Caklová
3.6.2021 13:32
O ničem nebyl, byl o tom, jak naše peníze, prostřednictvím dceřiných společností zahraničních bank a dceřiných společností zahraničních firem , unikají do zahraničí. Jen se divím, tedy vlastně snad už se ani není čemu divit, že žijeme na dluh, se vším všudy. a nikomu to nevadí A jinak, co píšeme a vytýkáme druhým, jsme v podstatě my sami.. Nechť si každý píše co chce, buď beru, nebo nechám být.
Antonín Nebuželský
3.6.2021 13:21
Nechci přilévat oleje do ohně, ale když vidím, jsem jste to nandali"" paní Caklové, musím se přihlásit k odpovědnosti" protože jsem s ní souhlasil.
Říkáte, že papouškuje nějaké bludy. Když papouškuje
", tak asi musí být někdo s tím názorem. Nechci se tím zabývat, tady je trochu jiná platforma.
Jestli někoho živíme nevím, ale většina rozhodujících firem má vlastníka v cizině, snad jen ten agrofert je zdejší. Neberte mě za slovo, ovšem, když se např. do Čech vozí brambory z Egypta, či odkud, a naši pěstitelé dostanou v řetězcich pár korun, tak to se máme čím chlubit.
A jen k těm důchodům, které nám opozice nepřeje. Za našeho mládí byl poslanec placen refundací mzdy, taky jsem to nějakou dobu dělal, a dnes je to výdělečná činnost všech těch politiků. A, že je dobře placená, i valorizovaná. Chtěl bych vidět, kdo z nich by to dělal jako koníčka "" Tak to berte jako názor důchodce, který je mimo dění a má tyto věci z tisku. A tak to vidí řadu mých vrstevníků.
Milan Sova
3.6.2021 06:57
6:13 Tak že ten váš příspěvek byl o ničem ;-) Jen jste měla potřebu se projevit, ikdyž s kravinou, ale projevit :-)
Jitka Caklová
3.6.2021 06:13
22:32: To fakt nevím a 22:01: I kdyby neexistoval, tak faktem je, že žijeme na dluh. "Státní dluh nelze splatit. Výplach úspor na důchod riskují střadatelé do penzijních fondů" https://hlidacipes.org/statni-dluh-nelze-splatit-vyplach-uspor-na-duchod-riskuji-stradatele-do-penzijnich-fondu/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=sekce-z-internetu
Načíst starší příspěvky