Foto autorka
Ke štěstí stačí málo
5. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Šenbergerová
5.6.2021 14:45
"Už dávno si nedělám iluze, že to, co na íčku napíšu a vyfotím, uvidí hodně lidí. " Naďo, to, že je za článkem málo komentářů, znamená jediné - ostatním se nechce komentovat všechno. Ke štěstí jim také stačí málo - přečíst si tvůj článek a prohlédnout fotky. Ne každý má potřebu všechno komentovat (jako já). Podívej se na svůj profil, kolik lidí na tvůj článek kliklo. Nevěřím tomu, že by si ho nepřečetli a nepodívali se na fotky.
Elena Valeriánová
5.6.2021 13:38
Málo? Modrá obloha s bílými obláčky, zelený koberec pod nohama, klid a mír. Možnost ti všechno vnímat a "osahat" fotoaparátem, věř mi, to není málo. Jsi těmito možnostmi přímo neskutečně bohatá. Ale pro jistotu nás příště vezmi někam, kde jsme s tebou ještě nebyli. Někteří se nechtějí vracet na stejné místo.
Anna Potůčková
5.6.2021 09:36
Nadidávám Ti zcela za pravdu, že ke štěstí stačí málo, stačí jen když lidově kape a nemusí pršet. Hlavně Tě obdivuji, že docela dost často vkládáš své hezké články a máš u nich pěkné fotografie, na které se ráda koukám. Bohužel někteří lidé spíše raději snahu druhých haní, kritizují a pochvala jim moc nejde. Vnímám to jako ve sportu, není důležité vyhrát, ale zúčastnit se.
Blanka Lazarová
5.6.2021 09:30
Čím dál tím víc jsem ráda v přírodě a raduji se z obláčků na nebi, sleduji ptáčky, prohlížím si kytičky a mám radost a dobrou náladu " jen tak ". A jsem ráda, že tady na íčku je nás takových víc. Díky, Naďo.
Zuzana Pivcová
5.6.2021 09:25
Mně teď zdánlivě stačí také málo, číst si Tvůj článek a prohlížet fotky. Ale pro mě to není málo. Je to krása.
Alena Velková
5.6.2021 08:49
Máte pravdu, ke štěstí opravdu stačí málo a taková vycházka do přírody, zvlášť když svítí sluníčko, dodá člověku energii na spoustu dalších dní. Myslím že nevadí, že např.moje vážně-nevážné články čte asi málo lidí (vlastně a ani nevím, co je málo), ale někomu z nich článek dodá dobrou náladu, někoho inspiruje k návštěvě místa, kde nikdy nebyl a samozřejmě, někdo se může i naštvat, neboť má jiný smysl pro humor a bere všechno moc vážně a doslova. Mně váš článek potěšil. Střížák neznám, ale vyhledám si ho a pouvažuji o dalším výletě a fotky jsou fajn taky :-)
Věra Ježková
5.6.2021 08:41
Naďo, chválou nešetřím. Jsem tvoje skalní příznivkyně. Pejsci jsou bezva. Mou celoživotní srdeční záležitostí jsou knírači, nejvíc malí - pepř a sůl. A teď Britney, abych neurazila. Hezké léto i tobě. :-)
Daniela Řeřichová
5.6.2021 08:06
Souhlasím nejen s titulkem. Fotografie krásné, díky, Naďo obláčková.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci