Foto autorka
Malý tip na výlet: zámek Libochovice
18. 6. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Elena Valeriánová
19.6.2021 10:23
Ani dalších dvacet let v plné síle a bez omezení pohybu by mi nestačilo na shlédnutí všech krásných koutů naší vlasti. A proto díky, za články a fotky jako je tento.
Alena Vávrová
18.6.2021 23:12
Také jsem tam už 2x byla. Kdysi jen v okolí zámku a pak na výletě se senior klubem, to jsme byli na prohlídce i uvnitř. Krásné sbírky, hodně komnat, ale i schodů ;-)).
Věra Ježková
18.6.2021 22:09
Naďo, na cestách se míjíme. Třeba se někdy potkáme. Libochovice jsou krásné. :-)
Anna Potůčková
18.6.2021 16:28
No ty jsi ale spisovatelka. Nebyla jsem tu nikdy, tak jsem se ráda podívala na Tvé hezké fotky a přečetla Tvůj zajímavý článek.
Jitka Hašková
18.6.2021 14:00
Na zámku v Libochovicích jsem nikdy nebyla, díky za další tip na úžasný výlet..
Alena Tollarová
18.6.2021 13:53
Maminka mi vyprávěla, že na zámku v Libochovicích se můj tatínek za války učil zahradníkem. Tenkrát to ještě nebyl státní zámek. Já jsem tam byla naposledy s vnoučaty těsně před "covidem", kdy na závěr ukončení sezóny byla připravená pohádková prohlídka. Byl to zážitek nejen pro děti, dospělí si to užívali s nimi. Na nádvoří byli řemeslníci apod.
Soňa Prachfeldová
18.6.2021 12:36
Ano , je to naše oblíbené místo, snad už od mých dětských let, procházky podle vody jsou úžasné, v zámeckém parku se mohou bezstarostně prohánět vnoučata, pávi se svobodně prochází, dobře se tam dá najíst a ještě tam mají na náměstí výborné uzeniny.
Jan Zelenka
18.6.2021 12:21
Zámek i zahradu notoricky znám. Několikrát jsem tam byl už se svou ženou. je to moc hezké místo na procházky. Nedávno jsme tam byli s Věrkou.
Dana Puchalská
18.6.2021 12:17
Nikdy jsem zámek v Libochovicích nenavštívila. A teď vidím o co jsem přišla. Děkuju Nad'o za hezký článek a fotogalerii.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci