Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martina Růžičková
14.7.2021 08:52
Vtipné vyprávění, díky :-).
Hana Šimková
13.7.2021 08:39
Vším, čím budu, budu muset být, pokud možno ráda. Pokud bych si ale mohla vybrat, tak možná bych to znovu chtěla být já , poučená tímto životem současným. Jelikož ale nevím, jak bude ten svět vypadat a jestli se něm žít dá , tak raději zůstanu na nebesích, nebo ve vesmíru , nebo úplně někde jinde. Tam je prý život docela hezký.
Jiří Dostal
13.7.2021 05:05
:-) :-) Pěkné jako "Tulák po hvězdách" na Slepé dráze,... snad pocta Jacku Londonovi. :-) :-)
Jana Šenbergerová
12.7.2021 22:16
Líbí se mi váš smysl pro humor a čtivý příběh. Nicméně vím zcela jistě, že bych nechtěla být psem, protože by mi nechutnaly granule. A možná také proto, že nepochybuji o tom, že i já už tu mnohokrát byla a ještě budu. A kým budu, o tom rozhoduji já každou svou myšlenkou a činem v rámci vesmírné inteligence a jejích zákonů, které s našimi lidskými mají společné jen nás.
Soňa Prachfeldová
12.7.2021 20:01
Nevím, co jednou bude, vím, že je bolestné se rozloučit se vším, co človék miluje. S pokorou poděkuji mým milým , / láskám, rodině, přátelům pejskům i kočkám/ všem, kteří
nesmírně obohatili můj život a snad ...
Jan Zelenka
12.7.2021 19:55
Moc hezká úvaha. Kdysi mě pobavil rozhovor pánů Wericha a Horníčka. Možná ho budete znát. Nazýval se "Račte si řát." A pan Horníček tam mluví o svém minulém životě. Říká: "Já byl ten mouch co s... na obraz císaře pána. Werich oponuje: "Snad moucha, ne?" A Horníček odpovídá: "Mouch. Já byl vždycky on."
Irena Mertová
12.7.2021 18:55
Ten pes se má.... :-)
Martin Vrba
12.7.2021 18:40
Já myslím všechno jen ve srandě a až to bude někdy vážně, tak na to upozorním týden do předu. :)
Dana Puchalská
12.7.2021 17:30
Moc krásné vyprávění..... :-) :-) :-)
Libuše Křapová
12.7.2021 16:18
Chtěla bych být u vás psem :-) Na tu facku nevěřím, je to něco podobného, jako když já zaháním toho svého výkřikem - nepleť se mi pod nohama nebo spadnu schválně na tebe :-) Martine V., že byste zrovna tohle povídání bral vážně? To snad ne!
Načíst starší příspěvky