Foto: autorka
Moje aktivní léto - Šumava
21. 7. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jitka Hašková
24.7.2021 15:12
Díky za krásnou prohlídku Šumavy. Byla jsem tam několikrát na dovolené, je tam krásně.
Marie Ženatová
23.7.2021 11:51
Moji milí známí i méně známí - všem Vám ze srdce děkuji* za vaše dobrá slova
Martina Růžičková
23.7.2021 08:31
Šumava je krásná. Ráda jsem si přečetla vaše vyprávění a prohlédla hezké fotky.
Naděžda Špásová
22.7.2021 12:14
Hezké fotky, taky z Blatné vyjíždíme poznávat Šumavu. V Srní jsme byli vloni. Moc hezké fotky.
František Matoušek
22.7.2021 08:15
Rád jsem se s Vámi prošel známými mě místy. Šumavu miluji, cestu kolem Vydry, Kvildu i Horskou Kvildu, pramen Vltavy, Knížecí pláně a jiná místa. Prima..
Marie Ženatová
22.7.2021 04:47
Pro Alenku Š. Černá věž je skutečně obdivuhodná, bohužel až nahoře jsem nebyla...
Komentovaná prohlídka barokní lékárny byla skutečně velmi výstižná*
Marie Ženatová
22.7.2021 04:41
Pro Evičku M. Ano, řeka Vydra má skutečně výbornou kombinaci kamenů a prudkého vodního toku - ale já jsem bohužel nádherný kaňon této divoké řeky neviděla. Po zásahu včeličky předešlého dne do mého pravého palce nohy a následného otoku jsem neobula botasky a tak jsem musela mít jiný program. I když jsem viděla tuto řeku jinde, tak jsem bohužel neměla ve svém archivu tu správnou výstižnou fotečku...
Soňa Prachfeldová
21.7.2021 22:26
Šumava je nádherná a procestovali jste Maruško zajímavá místa. Ráda se tam vracím.
Alena Švancarová
21.7.2021 21:11
Byla jste v Klatovech na Černé věži?Já kdysi vyběhla nahoru .Na konci jsou dřevěné schody a je z krz ně vidět dolů.Mě se točila hlava a bála jsem se po nich jít dolů.Nakonec mi přítel podal ruku a s jeho pomocí jsem schody sešla.Následující rok jsme v Klatovech byli znova,ale na Černou věž už jsem nešla.Lékárnu jsme si také prohlédli.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci