Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Helenka Vambleki
26.7.2021 21:21
Babičko, príma!!! Taky vnoučata zapojujeme do přípravy jídla a to pak hned jinak chutná, když vím, že jsem pomáhal
Eva Mužíková
26.7.2021 14:48
Namlsala jsi mne. Hezky vnoučátkům " podstrojuješ babičko ".. Myška by se domů nehodila, když se tak líbila.
Věra Halátová
25.7.2021 22:10
Jahody? 23.7.? Už je po jahodách. Tedy po těch jahodách, které vyrostly na území ČR. Moje vnoučata mají rády ovocné knedlíky ať už z těsta kynutého, tvarohového, odpalovaného nebo bramborového. Ale, když ke mně mají přijít, třeba jen na jeden den, neztrácím čas vařením nějakých knedlí. Sobě a vnoučatům nabalím batůžky a vyrážíme na pochod do přírody. Cestou si povídáme. Třeba o tom, jak se která kytka nebo strom nebo keř jmenuje a k čemu je dobrý/á. Při pochodu přírodou mi děti sdělí to, co by jinak nikomu neřekly. Koho mají rády, co jim vadí, jakých hříšků se dopustily, atd.
Martina Růžičková
24.7.2021 16:17
Prima článek :-). Hezky jste si dopoledne s vnoučaty užila.
Kateřina Neumannová
24.7.2021 15:12
Akorát napodobuje te denik moderního fotra je to celkem trapné
Margita Melegova
24.7.2021 10:22
Cekam vnoucatka pristi patek a oni cekaji az se pustim do peceni sladkeho na prani, musim napatlat zbytek kremu do dvou misek abych je podelila. Na otazku co upect zni jednohlasne sametovou roladu a co uvarit knedlickovou polevku. Nad vetou babicko pojd k nam za kucharku se jen usmeju, nemuzu jsem Vase babicka.
Marie Měchurová
23.7.2021 17:18
Taky máme takové pomocníky. Ve středu u nás na knedlíky jich bylo pět. Měli jsme ale kynuté s nektarinkami. Je to radost, když strávníkům chutná.
Dana Puchalská
23.7.2021 16:03
Vlaďko,kdybych byla na místě Tvých dvou
vnoučátek,taky bych pomáhala,až by se že mně kouřilo. Stejně jako z těch jahodových knedlíků, mňam, mňam, mňam. A už se těším na další pokračování.
Libuše Křapová
23.7.2021 16:01
Vlaďko, nějaký ten knedlík nezbyl? Mám je také ráda :-)
Anna Potůčková
23.7.2021 13:08
A děti se nenudí, babička jim k tomu nedá možnost. A co se týče jahodových knedlíků, máme je také rádi, jen jsou z kynutého těsta. Dnes byly u nás na oběd
Načíst starší příspěvky