Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Soňa Prachfeldová
6.8.2021 09:16
Říkám jedno veliké DĚKUJI za I60 ! Jedu s ním od počátku, je to portál jedinečný, kde si můžeme realizovat naše menší i větší sny, ať je to psaní, fotografování, výměnné rady a v neposlední řadě skvělá parta lidí, kteří k sobě mají blízko. Přeji redakci v čele se skvělým Honzou Raškou , přeji nám všem , do dalších let stálé zdraví a inspiraci, humor a laskavost.
Jana Šenbergerová
6.8.2021 09:13
Našemu portálu gratuluji a jeho zakladatelům děkuji za skvělý nápad propojit seniory nejen napříč naší republikou, ale i jejím vzdálenějším okolím, protože právě to se jim náramně povedlo. ♥♥
Danuše Onderková
6.8.2021 09:02
Blahopřeji ke kulatému výročí a jsem ráda, že jsem jeho součástí. Poznala jsem zde mnoho nových přátel. Přeji ičku ještě hodně úspěšných let, společných setkání i vzájemných přátel. Honzo díky.
Věra Ježková
6.8.2021 08:19
Blahopřeji portálu k výročí. Je báječný, jsem moc ráda, že jsem ho objevila. Tak na zdraví a hodně štěstí do dalších let! :-)
Alena Tollarová
6.8.2021 08:16
Blahopřeji portálu ke kulatému výročí a jsem ráda, že s ním jedu už dlouhých sedm let. Poznala jsem ho díky projektu Hledáme zralé modelky a vrhla se do soutěžení. Nechyběla jsem u Lady sympatie, Velké módní soutěže, různých velkých i malých setkání, přidala pár receptů, fůru fotek a tipů na výlety, pár jsem jich i zorganizovala. A pořád mě to baví. Vzhůru do druhé desítky, milé íčko :)
Hana Práglová
6.8.2021 08:15
Děkuji redakci za nelehkou práci, silné nervy, ochotu poradit či pomoci.. . Přeji jí i celému íčku, aby takových kulatých výročí bylo víc. I v době, kdy mnozí z nás tu už nebudou. Zvedám pomyslnou číš a přeji dlouhou výdrž a stálý úsměv!!
Íčko, celých deset let ji mi s tebou dobře . Děkuji za tak milou společnost.
Marie Měchurová
6.8.2021 08:01
Tak to si hned nalijeme štamprlku a připijeme na dalších deset. Ať jsem všichni zdraví a máme se rádi. Díky tomuto spolku jsme se mohli zúčastnit akce EKOLO 2017 a několika setkání. Byl to dobrý nápad dát nás dohromady!! Děkujeme všem!!
Jarmila Komberec Jakubcová
6.8.2021 07:43
Díky portálu i60 jsem mohla poznat báječné lidi napříč naší zemí. Přeji našemu íčku ještě další úspěšná léta a jeho zakladatelům hodně zdraví.
Helenka Vambleki
6.8.2021 07:42
Tleskám a jsem ráda, že jsem celých deset let "u válu"!!! Už si bez íčka nedovedu představit ani jediný svůj seniorský den.
Dana Kolářová
6.8.2021 07:03
Zvedám číši s blahopřáním k výročí, přáním všeho dobrého do dalších let a s poděkováním za léta předchozí.
Načíst starší příspěvky