Radovan Cakl
6.8.2021 23:29
Gratulujeme k desetiletí portálu. Momentky ze srazu v Doksech jsou na https://www.i60.cz/emag-image-gallery/show?image_gallery_id=2679
Lenka Měkotová
6.8.2021 22:18
Gratulujeme ke kulatému výročí, děkujeme paní Zuzce , panu Raškovi i celé redakci za skvělé vedení. Přejeme hodně zdraví a elánu do dalších let. Ještě jednou děkujeme, íčko nás baví Měkotovi.
Marie Novotná
6.8.2021 20:41
Od r.2012 jsem na íčku závislá. Moc mi pomohlo být na íčku,pro mne ve velmi těžkém roce,dostala jsem možnost uveřejnit několik svých ,,výtvorů" a poznat spoustu lidí různých profesí. Děkuji celé redakci za vše,co dělá pro portál-pro seniory. Přeji íčku ještě mnoho let .
Miloslava Richterová
6.8.2021 20:09
Díky za i60. Je pestrý, zajímavý, inspirativní, bohatý a žije. Velká gratulace a ať se daří dál :-)
Blanka Lazarová
6.8.2021 19:54
Gratuluji ke kulatému výročí a zpětně i k tomu výbornému nápadu něco takového vůbec založit. Myslím, že každý si tu najde tu svoji parketu a spřízněnou duši. A o to tady myslím šlo od začátku. Jsem tu teprve něco přes rok a už jsem závislá. Vyhovuje mi, že se každý může zapojit do čeho chce, je tu tolik možností,..... Do dalších let přeji všem hodně pěkných zážitků s íčkem a děkuji Honzovi a celé jeho "partě " za to, že jsou tu pro nás.
Jindra Hubačová
6.8.2021 19:32
Gratuluji íčku ke kulatému výročí a děkuji panu Honzovi Raškovi, Zuzce a celé redakci za skvělé vedení webu. Do dalších let přeji redakci i íčkařům hodně zdraví a energie .
Jitka Hašková
6.8.2021 14:37
O íčku jsem se dozvěděla v r. 2015, zkoušela jsem si dát inzerát , abych si našla kamarádku, ale moc se to nepovedlo. lepší bylo, když jsem začala chodit na různá setkání, výlety atp. a našla mnoho nových přátel. Jsem moc ráda, že íčko je a děkuji Hozovi a celé redakci, že se výborně starají.
Zdenka Soukupová
6.8.2021 13:16
Íčko jsem objevila nějakou náhodou asi před pěti-šesti léty. Od té doby jsem tu téměř denně alespoň na chvíli. Celé redakci v čele s Honzou Raškou patří velký dík a uznání, hlavně za trpělivost . Asi to s námi nemají někdy jednoduché, přesto tak dlouho vytrvali. Tak přeju do dalších let hodně elánu redakci i všem íčkařům. :-) :-)
Antonín Nebuželský
6.8.2021 12:13
Jsem zde přihlášen asi dva roky, občas přispěji do diskuze, na samostatný příspěvek si zatím netroufám. Ale děkuji za články k mobilní gramotnosti, krásné články s fotkami, zvlášť ze Středohoří, občas, inspirován něco taky obejdu.
Zvlášť chci vyzdvihnout krásné verše paní Zuzany, jsem po nich vždycky aspoň na chvíli lepší ":-)
A určitě je tady víc zajímavých článků. Děkuji, že tady můžu být.
Anna Potůčková
6.8.2021 12:02
Na Íčko chodím asi tak 4-5 roků a jsem za něj moc ráda. Není dne bez Íčka a přeji mu dalších krásných 10 let. A za všechno co nám Íčko nabízí a dává moc a moc děkuji!
Načíst starší příspěvky