Foto autorka
Moje letní aktivita: Pozvánka na oběd
15. 8. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Alena Švancarová
15.8.2021 23:06
Moc hezké fotečky.Ráda jsem si ta místa prohlédla.V Roudnici jsem byla,ale ve spojení se Řípem.Po výšlapu jsme tam byli na obědě.
Alena Vávrová
15.8.2021 22:41
Roudnici mám moc ráda, byla jsem tam mnohokráte a že tam máme A.T., je taky prima.
Eva Mužíková
15.8.2021 21:33
Tvé vyprávění mne vždy zaujme. Není dlouhé a vlastně je v něm vše, co k výletu patřilo. Dnes jsem si fotky prohlédla, ale jak mne znáš, jsem spíš na tu přírodu. Jejich kvalitu ale přece jen ráda pochválím.
Anna Čípová
15.8.2021 18:32
Roudnici jsem viděla pouze z auta, Město stojí určitě za prohlídku, tak snad někdy příště.
Zuzana Pivcová
15.8.2021 17:57
Je škoda, že z celého vašeho výletu znám vlastně, a to díky Alče T., jen trochu Roudnici. Je zábavné, když si lidé různá města a další obce spojují se svými někdejšími zážitky. Dobře se o tom čte. No, a na rozhlednu po žebříku by mě dnes skutečně nikdo nedostal. Přitom v létě 1968, když jsme byly v NDR, jsme na Baltu ve Stralsundu vylezly po žebříku na věž kostela, navíc v polotmě. Ovšem paní v pokladně (!) nás upozornila na ceduli "Auf eigene Gefahr" (na vlastní nebezpečí). Díky, Naďo.
Elena Valeriánová
15.8.2021 16:42
Důležité je to, že jste jste se zaláskovaly do čtyř muzikantů, horší by bylo, kdybyste všechny milovaly jednoho. A nedej bože, kdyby on si jednu z vás vybral. To by asi bylo po kamarádství. V Roudnici jsem byla jen jednou, moc se mi tam líbilo. Ano, je to skvělý tip na výlet.
Anna Potůčková
15.8.2021 16:34
Nebýt to tak daleko, pozvání bych neodmítla. Zaujala mě ta část s muzikanty. Líbí se mě přirovnání k muzikantské Lidušce :-)
Věra Ježková
15.8.2021 15:58
Naďo, díky za tip. Záleží na tom, co na něj řekne Jenda. Příští týden určitě čas mít nebude. Přes Dolánky jezdím. :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 22. týden
Minulý týden proběhl filmový festival ve francouzském Cannes. Nejen tento festival, ale vůbec světový film, to bude téma kvízu tohoto týdne.
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci