Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Alena Vávrová
14.9.2021 15:17
Děkuji za sdílení fotek z akce íčka!
Eliška Murasová
14.9.2021 14:59
Danielo, kdybych byla pražská, nebo blízko bydlící, určitě bych tam byla. Děkuji, že jsem alespoň takto viděla.
Blanka Lazarová
14.9.2021 13:24
Danielo, pěkně jsi nám přiblížila atmosféru této akce. Já, protože na íčku jsem krátce, jsem o ní tak podrobně slyšela poprvé. A co se týče fotek, tak Honza psal, že budou fotky od profíků. Tak jsem zvědavá, jak oni zachytili pohyb. Ono to totiž není lehké. A mobilem , to už vůbec. "Bejt Pražák, jdu se určitě podívat." * * * * *
Anna Potůčková
14.9.2021 13:20
Hezky zdokumentovaná přehlídka. Alespon Ti co tam nebyli se prostřednictvím fotografií na chvíli stanou virtuálními diváky jistě zajímavé přehlídky a vstoupení tanečnic.
Daniela Řeřichová
14.9.2021 13:15
Moc děkuji za vaše ohlasy. Momentkami z mobilu jsem se snažila přiblížit atmosféru akce. Zachytit pohyb mi dělá problém: v programu bylo vystoupení tanečnic břišních tanců, stepařů, swingařů, lekce Čchi-kung, Taj-ji, kondičního a rehabilitačního cvičení, workshop skotských tanců s účastí návštěvníků festivalu, exhibiční tanec, ukázky Tanečního klubu na Zbraslavi, který sdružuje tanečníky všech generací.
V rytmu melodií se individuálně tančilo i mimo parket. Ale nejednalo se o taneční pro starší a pokročilé. Tady se vzdával hold pohybu jako přirozené součásti života v každém věku.
Zuzana Pivcová
14.9.2021 13:03
Do Villy Pellé jsem se šla podívat několikrát, dvakrát jsme dokonce s Danou Kolářovou vystupovaly s vlastní poetickou tvorbou. Módní přehlídky měly vždy úspěch. Letos jsem daleko, tak jsem se tam nedostala. Děkuji za příspěvek, potěšil mě.
Marie Měchurová
14.9.2021 12:29
Tiše závidím, tak třeba příště. Musel to být hezký zazitek. Děkuju za přiblížení atmosféry.
Jitka Hašková
14.9.2021 11:49
Danielo, bezvadně jsi to zdokumentovala.
Olga Škopánová
14.9.2021 11:34
Já jen z těch fotek nemám pocit, že by se tam nějak extrémně holdovalo tanci a pohybu.
Jaroslava Handlová
14.9.2021 11:00
Danielo, díky za přenesení příjemné atmosféry zajímavé akce sem mezi čtenáře. Fotky dobře vystihují veselou náladu i milé setkání.