Hledáme lilijice a hlavonočce. FOTO: Jan Raška
Třetí den srazu Íčkařů: Na Karlštejně s lilijicemi a hlavonožci
23. 9. 2021Pokud se vám zdá sedm století, před kterými začala výstavba českého hradu Karlštejn, jako doba dávno minulá, vězte, že my jsme se dnes ocitli v době před zruba 420 miliony let.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Květuše Pinkasová
1.10.2021 08:11
Byla jsem díky Řevnickému, jubilejnímu srazu úžasné první 10 ♥ úplně nadšená se vším! Tentokrát jsem s našim zakladatelem Honzou měla možnost a dokonce i s Pepou sedět a povídat si cestou na výlet ,,obří přemístěnkou"! A jak vyzval všechny k přípitku ,, po ostravsku", byli jsme jako doma. Co všechno ten náš Ostravák!!! s elánem, rodinou a dobrým týmem pro všechny a ,,nejen mladé " v naší matičce Praze dokázal! Žiju dál ale s větším elánem, díky všem jako ve snu a jsem ráda, že jsem u toho všeho byla a mohla být.
Alena Tollarová
24.9.2021 20:58
Na mém profilu je pro případné zájemce k vidění galerie fotek Setkání i60 Řevnice 2021.
Libuše Heulerová
24.9.2021 20:25
Honzo, díky moc, bylo to super!!! Nemělo to chybu, tak jako Alči T. kokosky a linecký, už teď těším se na příště!!!
Anna Potůčková
24.9.2021 17:16
Postupně jsem si přečetl alespon články, které tu Honza vložil a patří mu opravdu obrovské díky za to vše, co pro nás připravil na tomto setkání, že nás pobavil, že si "zabékal" a určitě všichni budeme mít moc krásné vzpomínky na velmi přátelské setkání v Řevnicích. Škoda že tato setkání plynou vždy velmi rychle, že se nezastaví čas, abychom spolu mohli strávit co nejdelší čas.
Zdenka Soukupová
24.9.2021 13:43
Já už ani nemám, co napsat. Všechno už zde bylo řečeno. Tak jen snad ještě jednou : děkuju za skvělý zážitek.
Helenka Vambleki
24.9.2021 13:20
Děkujeme, že jsme byli u toho. Děkujeme Honzovi za nezapomenutelné zážitky! Děkujeme všem, se kterými jsme se mohli potkat. Děkujeme za přátelskou atmosféru, ve které se celé setkání neslo!!!
Hana Práglová
24.9.2021 12:11
Určitě jste se měli skvěle. Je mi líto, že jsem nemohla. Ale snad není ještě všem dnů konec....
Blanka Lazarová
24.9.2021 11:19
Bylo to super, i když jsem se zúčastnila jen středečního večera a geologické "expedice". Honza i Štěpán Rak byli úžasní. Díky a zase někdy na viděnou. :-))
Hana Rypáčková
24.9.2021 08:26
Byl to nádherný den. A tu exkurzi po zkamenělinách s takovým skvělým odborníkem si můžeme zopakovat . Dáme partu dohromady a hurá třeba na trilobity. Setkání nemělo chybu...
Soňa Prachfeldová
23.9.2021 22:50
Celý dnešní den i večer byl plný zážitků . Sraz i60 má jedinou chybu a to, že už končí.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA