Ilustrační foto: Ingimage
Ženám se líbí muži v uniformách. Často toho využívají podvodníci, přes sociální sítě okrádají hlavně seniorky
28. 9. 2021
Žena se přes internet seznámí s důstojníkem, který je v nesnázích. Obvykle jde o generála, který potřebuje peníze. Dotyčná mu je pošle, ale už pak nikdy nevidí ani peníze, ani generála. Někomu to může připadat k smíchu, ale takových případů se v poslední době odehrálo hodně.
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Magda Škodová
30.9.2021 13:52
Asi nebudu žena... Na uniformy jsem přímo alergická a to hlavně proto, že je to takový krůček k alibismu. Bílý plášť = lékaři jsou.... (doplň si nadávku podle sebe), zelená uniforma = lampasák, guma, vraždící myslivec... A tak by se dalo pokračovat do nekonečna. A pokud jsem měla facebook, tak jsem si nikoho cizího do "přátel" nedala. Proto jsem jich měla tuším jen 14 a kromě jednoho spolužáka samé dámy.
Zdenka Soukupová
30.9.2021 13:11
Souhlasím s Danou a s Helenkou. Nikdy bych takovému neznámému neposlala ani korunu, natož tři sta tisíc.
Dana Puchalská
29.9.2021 19:35
Nechápu,nechápu a ještě jednou nechápu.... A mít FB a klikat jak o život,to není moje parketa .
Jiří Dostal
29.9.2021 12:12
:-) :-) Nedej bože, aby tohle rčení bylo návěstím v branách špitálů... :-) :-)
Anna Potůčková
29.9.2021 08:43
Nepotvrdím nikomu, kdo je u mě podezřelý. Také to dělám tak, že rozkliknu profil dotyčného. Uniformy na mě opravdu neplatí i kdyby byly ze zlata :-)
Helenka Vambleki
29.9.2021 08:25
A zrovna dneska žádost o přátelství od nějakého Wiliemse, sympatického lékaře, ovdovělého, fotky s pejskem a dceruškou(taky dobrý tah na branku - chudáček vdovec s takovou šikovnou dceruškou)...a ty samé fotky asi před měsícem pro změnu od George :-)))))))) a můžete hádat, jestli jsem mu přátelství potvrdila
Helenka Vambleki
29.9.2021 07:24
První varovný prst - na Fb vám přijde žádost o přátelství od cizího muže-pokud jste opatrná, zatím nepotvrdíte a kliknete na profil-jen fotka usmívajícího se elegána, někdy v uniformě a jinak nic. ZÁSADNĚ PŘÁTELSTVÍ NEPOTVRZUJI i když mi to třeba oznamuje že dotyčný už je přítel Danuše Stočesové d´Éngeli(ta se taky cítí sama, tak potvrdí přátelství kdekomu!!!!). A některé ženy to udělají a začnou jim chodit lichotky, jak jsou pěkné a milé a sympatické a báby se tetelí a začnou si s "generálem" psát. Takový generál musí oslovit stovky a tisíce ženských profilů, než se u několika chytí drápkem a už jede nacvičená korespondence, která končí slzavým údolím na policii, která opravdu nemá páky na zjištění pachatele
Jiří Dostal
29.9.2021 05:07
:-) :-) Lidé jsou různí až nejrůznější a my sami víme pé er dé, k jakým kouskům nás život pohne. Kdysi můj městský soused daroval rodině o Vánocích vlastní sebevraždu, zakrátko jsem situaci s motivy pochopil a suicidium se jevilo jenom
jako zvláštní leasing...Uniforma mi padne a umím v úborech chodit, ale na fotky moc nejsem a nevím, jak se posílají hadry faxem... :-) :-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA