V Řevnicích to zkrátka žilo a všem nám spolu dobře bylo
25. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Helenka Vambleki
29.9.2021 20:45
A zase se tetelím a srdíčko se chvěje. Bezvadně jsi popsala průběh několika pěkných společných dnů, dííííkyyyyy!
Dana Kolářová
29.9.2021 11:58
V Řevnicích to zkrátka žilo a všem nám spolu dobře bylo... Vřele souhlasím. Přihlášení určitě nelituji a litovat nebudu. Pěkné setkání, článek a fotky.
Anna Čípová
28.9.2021 20:44
Aničko, ty jsi "rychlík". Smekám, jak brzy po návratu domů se tu objevila tvoje fotoreportáž. Bezva zdokumentováno.
Jaroslava Handlová
26.9.2021 09:59
Aničko, jako vždy pohotová! Výborné fotky, jsem ráda, že jsem u všeho toho krásného mohla být také. Díky.
Jana Kovářová
26.9.2021 07:47
Aničko, pěkná reportáž i fotky. Pobavila jsem se. Škoda, že bych takový výlet nedala.
Květuše Pinkasová
25.9.2021 23:53
Aničko, máš super nejen kamarádku Vlastičku ale také snad i všechno umíš, co my všichni na Tobě obdivujeme, sdílíme s Tebou a je nám u všeho moc dobře ve vzpomínkách na nejen na společných setkáních. Tohle bylo navíc významné a se vším všudy. Alenko Š. Pepova ruka si od milovaného sladkého dřeva po dlouhé době, ač nerada, odpočinula... a bylo to trošku s kufrem dál! Děkujeme
Jana Šenbergerová
25.9.2021 23:34
Příliš zvědavá vzala jsem to v opačném sledu a začala prohlížením fotek. Moc ráda jsem vás všechny viděla a pak si také přečetla, jak prožívala sraz Anička. Obojí je jasným důkazem toho, že vám spolu bylo krásně. Díky!
Alena Várošová
25.9.2021 22:48
Aničko, vše už tady bylo psané.Jsi šikovná fotgrafka - krásné fotky a výborná reportáž se ti povedla na výbornou.Skvěle jsi vše zdokumentovala, takže setkání se vydařilo k velké spokojenosti všech.Viděli jste hodně,užili si také a hlavně, že se nohy umoudřily a jsou už O.K.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci