Foto autorka
Staré Splavy podruhé
27. 9. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Dana Puchalská
28.9.2021 20:22
Nad'o,na Staré Splavy mám moc hezké vzpomínky. Ten kraj mám moc ráda. A hub jsem pokaždé našla opravdu dost. A fotky jsou jako vždy krásné. Děkuju .
Jan Zelenka
28.9.2021 13:16
Už ten kraj moc neznám. Ale před lety jsme si platili v Doksech letní byt, kam jsme často jezdili. A tak jsme kraj kolem prochodili. A hub byla fůra.
Eva Mužíková
28.9.2021 09:06
Na Tvé fotky se vždy ráda podívám, zvlàště když jsou z krajiny mně blízké. Ve vesnici Bezděz jsem pracovala hned po maturitě. Potěšila jsi mne.
Eliška Murasová
27.9.2021 22:28
Naďo, prostě nerostou! Byli jsme v sobotu v beskydském lese, ale houbama nás nepotěšil.
Elena Valeriánová
27.9.2021 20:23
Tak to mohu být klidná, když ty jsi nic nenašla, nemusím se ani já stydět za prázdný košík. U nás prostě nerostou, chudáci Poláci. Našla jsem po nich jen prázdnou krabičku od cigár. Lumpové. Naďo, fajn že jsi nás vzala sebou na houbařský výlet i když trochu nepodařený.
Anna Potůčková
27.9.2021 20:05
Hezké fotky, zajímavý článek. A houbaření na houby mě také potkalo několikrát.
Věra Ježková
27.9.2021 16:18
Naďo, díky za moc pěknou procházku. Výraz „houbaření na houby“ se mi líbí. :-)
František Matoušek
27.9.2021 15:09
Krásná vyjíždka do Starých Splavů , která vzala zcela jiný směr než byl původní záměr. Mě to nevadí, alespoň jsem viděl spousta pěkných fotografií. Rád čtu vaše články i prohlížím fotky. "Ď".
Soňa Prachfeldová
27.9.2021 14:48
Hezký jste si zavýletovali, slunce, voda, stromy, pejskové, lidi, to stojí zato. Houby budou příště, také jsem si letos zatím nezahoubařila.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci