Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Martin Vrba
15.10.2021 16:26
Šálu jsem měl už v době, kdy jsem měřil snad jen 60 cm a vyrazil se starší ségrou na sáňkování. Omotaná kolem krku měla ucpat díry v oděvu, aby mi na kůži nepronikla zima, na vzhled se tehdy v 50. letech moc nedbalo. Pak mne doprovázela, když už jsem ji soukal do kabátu, kdy už jen překrývala kravatu – tamtudy táhlo na prsa. Teprve s příchodem krásných a dobře chránících bund v 80. letech tělo od zimy jsem mohl šálu konečně vynechat. K jejímu vyřazení z šatníku přispělo také to, že se od té doby pohybuji světem převážně na gumách a přeběhnout z auta do vytopených prostor by se dalo teoreticky i v trenýrkách a v tílku. V souvislosti s obavou z pandemie a v souvislosti se zeleným údělem očekávám, kdo se vytasí s povinností nepoužívat aouto a jen chodit na veřejnosti v oděvu podobnému tomu proti atomovému, který bude náležitě klimatizován vlastním živočišným tepem a z malé větrné elektrárny umístěné u zadku. Šály budou zakázány, aby to nesvádělo lidi se z té zoufalé situace na nich věšet. :)
Květuše Pinkasová
11.10.2021 20:52
Šály určitě nesmí chybět v každém ročním období. Moc se mi líbí klobouky a rukavičky. Jeden mám...
Zdenka Jírová
10.10.2021 23:27
Mám řadu šálek a šátků a oživuji s nimi své bundy a kabáty. Je to velmi vhodný a dostupný prostředek být stále jiná.
Helena Přibilová
10.10.2021 21:05
Šály a šátky nejen zahřejí, ale také barevně oživí nevýrazné oblečení.
Hana Čadová
10.10.2021 20:42
Jednobarevných a barevných šátků a šál mám hodně. Ráda tyto doplňky nosím. Nyní přišly také na řadu kožené rukavičky.
Danka Rotyková
10.10.2021 17:46
Taky mám moc ráda různé šály. Mám jich docela dost, teď v důchodu jich využiji tak 1/4, možná i méně. Ale vím, že se ani jedné nechci narychlo vzdát. Kvalitní doplněk v oblíbené barvě se může kdykoli hodit.
Věra Ježková
10.10.2021 10:18
Šály mám ráda.
Dana Puchalská
10.10.2021 10:01
Děkuju za inspiraci. Já mám šály víc než ráda. Ano , správně zvolená udělá parádu i na úplně fádním kabátu či svetru.