Jak se mnou cukry vyběhly
30. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Margita Melegova
30.11.2021 12:00
Nejlepsi je dieta vseho s mirou, tahle dieta mne odradila uz pri cteni povolenych potravin.
Martin Vrba
30.11.2021 11:02
A účel? Nebyla to jen ztráta času? Není ten amatérský, ale přesto snaha o „vrcholový“ zájem o jídlo už stejně škodlivý, jako ten Otesánkův, s tím rozdílem, že u něj si přijdou na své alespoň chuťové pohárky? Nejedná se už o nemoc, která by si zasloužila odborné léčení? Zlatá střední cesta je dobrá i ve stravování, pokud člověk netrpí přímo nějakou nemocí? Během mého života se na správnou výživu asi třikrát pozměnil i oficiální názor, například na vajíčka, víno, pivo, destiláty, máslo, sádlo, kávu, atd. Jednou to bylo s cejchem smrťáka a jindy zase léčitele, asi podle toho, kdo ten výzkum zrovna z pozadí sponzoroval. :) A určitě, když si počkáme, tak se dočkáme, že někdo vezme na milost i určité množství cukru, jako lék. :) Ostatně on už je i dnes první pomocí pro člověka při hypoglykémii.
Milan Sova
30.11.2021 10:08
Žádný cukr byste neměla najít ani v Graně Padano ;-) Dělá se na to test při výrobě. Samozřejmě, že absolutní nulu vám nikdo nezaručí, ale je to zanedbatelné množstí. Větší množstvý cukru lze v Graně nalézt jen pokud budete mít smůlu a koupíte si část bochníku ze zahájení výroby. Trvá přibližně deset dní než se produkce ustálí ;-)
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci