Jak se mnou cukry vyběhly
30. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Vlasta Ledlová
30.11.2021 20:13
Na mě platí jediné. Větší výdej a menší příjem energie. A abych to měla pod kontrolou, používám v případě nutnosti aplikaci Kalorické tabulky. Stanovím si maximální příjem na den v kcal a potom zapíšu příjem i výdej a vím přesně, jak na tom ten který den jsem. Je tam všechno, včetně obsahu bílkovin, cukrů, tuku atd. A to v každé potravině. Zadám i sportovní a jiné aktivity a to je vše. Jednoduché a funkční. A kila jdou dolů bez větších problémů.
Granda Nekonata
30.11.2021 19:48
18.36 děkuji :-) klíčové je to, co píšete: Pokud člověk nezmění životní styl v souladu se stravováním... já jsem si zaexperimentovala a s chutí se vrátila k tomu, co jsem změnila v souladu s životním stylem. Zkrátím jeho popis: jednou denně se pohybem zapotit a nejíst průmyslově zpracované potraviny. K tomu pár věcí navrch... chystám se k tomu zase něco písnout. :-)
Jana Šenbergerová
30.11.2021 18:36
Plně souhlasím s Konfuciem, proto je mi jasné, že nemá žádný smysl dělit se o své zkušenosti se stravováním s kýmkoliv, kdo má také ty své za jediné. :-) Pokud člověk nezmění životní styl v souladu se stravováním, žádná dieta mu dříve nebo později nebude prospívat. Jsme bohužel příliš v zajetí "normální stravy", ale nikdo už dávno neví, co je opravdu normální. Když už nám neprospívá, ať nám alespoň chutná. Pobavila jste mě.
Zuzana Pivcová
30.11.2021 17:05
Myslím, že jídlo, které se připravuje i konzumuje s láskou a optimismem, neuškodí. Nejhorší asi je, podobně jako i u jiných činností, dělat něco proto, že se to má. Vy jste, Renato, člověk racionálně myslící, to je dobře.
Miloslava Richterová
30.11.2021 14:24
L. Kořínková - kytičky a zvířátka, aneb Tajemství dělené stravy, zkoušela jsi ?
Granda Nekonata
30.11.2021 14:22
10.08 díky za tip, Milane. Ráda vyzkouším. On ale v sýrech byl spíše problém s tuky. Já nejsem na moc tuků zvyklá.
Zdenka Soukupová
30.11.2021 14:02
Taky se snažím konzumovat "všeho s mírou". Nikdy jsem se ani nepokoušela nějakou dietu držet. Asi by mě to brzy zlomilo psychicky. A zbláznit se kvůli jídlu (nebo spíš nejídlu), to nechci. Renato, myslím, že jste to vyřešila dobře. ☺☺☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci