Jiří Dostal
28.11.2021 11:01
:-) :-) :-) Taky jsem se našel v Idiotovi a ve Spolčení hlupců... a docela mě to baví :-) :-) :-)
Jitka Caklová
27.11.2021 17:12
Ač nejsem Blíženec, Vodnář, ani Štír, tak Jsem na své jméno pyšná, neboť numerologie, až na hnědou barvu moji osobnost plně vystihuje. "Osobním číslem tohoto jména je šest a znamená Něžnost. Marně bychom v šestce hledali oporu nebo silný charakter. Vždy bude jemná, milá, ale i ovladatelná a zneužívaná ostatními. Vždy bude chtít dosáhnout příliš vysoký cíl, ale ne vždy se jí to podaří. Zklamání, nedůvěra okolí v její schopnosti, její komplexy méněcennosti a podceňování sebe sama se nadlouho podepíší pod její neúspěchy. Teprve až si "šestka" sama uvědomí, že není a ani nemusí být stejná jako ostatní, pak dokáže využívat své vlastní zdroje a sílu na to, aby dosáhla úspěchu - po svém a ne podle očekávání jiných.
Toto jméno je vhodné pro Blížence, Vodnáře nebo Štíry. Vhodnou barvou je hnědá."
Jiří Dostal
27.11.2021 03:09
:-) Sám bych se onoho tajemství jedinečnosti tak moc nevzdával, už naše jména mají formativní účinek svým nositelem, tím, kdo o něm rozhodl, jak naše jméno vnímá okolí a dokonce se podle něho k nám chová; moje jméno je plevelné, nosí ho kdekdo, ale Monika, Jitka, Magda jsou proti němu síla... :-) Monika - monos, jedna, jedinečná, Jitka - původně Židovka, jinak moje starostlivá a milovaná sestra, Magda -žena z Magdaly, šutr, kámen nejen pro biblickou souvislost. :-) :-)
Jitka Caklová
26.11.2021 08:37
Paní Lenko (18:01),není to tajemství, jen si "zatím" hodně lidí svoji jedinečnost neuvědomuje a stále se spoléhá na to, že ty nejzákladnější (nejdůležitější) životní záležitosti za ně udělá někdo druhý. Ve smyslu, jak píše paní Magda, blýská se na lepší časy a to je dobře ♥♥♥
Magda Škodová
25.11.2021 21:59
Každý by si měl nějakého většího či menšího "koně" pěstovat nejraději od mládí, ale stačí i těsně před důchodem. My jsme si s bývalou kolegyní a několika spřízněnými dušemi založily kurz kreslení pro dospělé... A najednou začaly chodit i mladé holky - v této době máme tři na mateřské. Každý si maluje jak umí, není to žádná soutěž, a přesto jsme měly už tři výstavy. A jinak máme všechny zahradu, občas vnoučata, jiné kamarády a rodiny, takže se nudit nestíháme.
Lenka Kočandrlová
25.11.2021 18:01
V každém z nás je vědomí jedinečnosti, ale někteří to považují za tajemství.
Jitka Caklová
25.11.2021 12:55
:-) :-) :-) Podle mých vlastních zkušeností je ono tajemství jedinečnosti je i ve jménu Jitka :-) :-) :-)
Jiří Dostal
25.11.2021 02:58
:-) :-) :-) Vždycky na něco zapomenu - ono to tajemství jedinečnosti bude už ve jménu Monika :-) :-) :-)
Jiří Dostal
25.11.2021 02:44
:-) :-) ad M.P. - Já to věděl, že život postavený jen na vlastních zkušenostech je ta pravá kvalita
a svatá hodnota; jak to jen ti lidi dělají? :-) :-)
Soňa Prachfeldová
24.11.2021 18:34
Vše, co jsem dělala, jsem dělala ráda . :-) . A platí to i do dnes, jen už toho není tolik. Je pravda, že řeč se lépe vede s těmi, kteří mají podobné zájmy. To není pak ztracený čas, ale vzájemné obohacení
Načíst starší příspěvky