Foto: autorka
Žiji s Mejdynkou
29. 11. 2021
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
31.1.2022 14:56
Zdeni, tu kočičku Ti opravdu závidím. Na fotce je vyparáděná. No holt má štěstí na hodnou paničku. Já mám malou černou kočičku a mourovatého kocourka. Když byli malí, hráli si spolu, teď už dokážou udělat i pěkný binec.
Soňa Prachfeldová
1.12.2021 07:33
Žít se zvířátky je dar pro člověka. Mohl by se od nich leckdy učit lásce, pokoře, přátelství a radosti ze života. A statečnosti, když stonají. Zdenko mnoho pohody s Mejdiynkou přeji.
Eva Mužíková
30.11.2021 14:53
Zdenko, takové povídání o našich mazlíčcích mne přímo nabíjí. Krásné stvoření je ta Tvoje chlupatá kamarádka. Tak ať vám to soužití hodně a hodně dlouho vydrží.
Naděžda Špásová
30.11.2021 13:22
Zdenko, to je krásná kočička, věřím, že je přítulná a poznala v tobě hodnou paničku. Kočky jsou hned po pejscích moje velká láska. :-)
Daniela Řeřichová
30.11.2021 13:00
Zdenko, jste s Mejdynkou prima parťáci, ať je vám i nadále spolu fajn!
Zdenka Jírová
30.11.2021 00:58
Pane Vrbo, jestli chcete znát můj názor na kočičí život, přečtěte si můj starší článek Kočičí život. Určitě se vám bude líbit.
Zdenka Jírová
30.11.2021 00:53
Mejdynka vám všem děkuje za přízeň, nemůže psát sama, protože právě spí vedle mého počítače a docela slušně chrápe.
Martina Růžičková
29.11.2021 21:16
Zdeni, díky za milý článek a krásné fotky tvé vznešené kočičí přítelkyně. :-)
Jan Zelenka
29.11.2021 20:33
Kočička je krásná. Žít s nějakým zvířátkem doma je moc pěkné, byť nás trochu omezuje v delším pobytu mimo domov.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci