FOTO a koláž autorka textu
Hřiště
4. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
7.1.2022 20:00
Já to hřiště párkrát prošla s dcerou, která to hrála, bylo tam opravdu krásně.. :-)
Miloslava Richterová
7.1.2022 19:01
Chápu a vůbec se nedivím, že už se nemůžeš dočkat jara. Hodně radosti ze hry přeju.
Zuzana Pivcová
5.1.2022 19:17
Hřiště nebo stadion jsou smysluplné. Pro mne však představují omezený, "uzavřený" prostor, zatímco já mám raději osobní, byť ohrožovanou svobodu. Ale to nejde vůbec o sport. :-D
Marie Měchurová
5.1.2022 09:25
300 m od domu máme golfové hřiště, spíš hřišťátko. Musím přiznat, že nám to změnilo k lepšímu okolní krajinu a máme kam v létě skočit na pivo nebo zmrzku.
Granda Nekonata
5.1.2022 07:36
7.30 to je úplně v pořádku! :-) jednu poznámku přeci mám: golf vyhoví i samotářům. V zásadě se hraje proti hřišti. Jen několik málo her je proti spoluhráčům. Já ráda chodím na hřiště sama v létě brzy ráno. Všechno je čerstvé, nikde živáček.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci