Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Blanka Lazarová
31.12.2021 19:06
Vtipné, dobré rady i recept. Je to bezva, když se můžete takto špičkovat. Tak ať vám to klape i v příštím roce.
Alena Švancarová
30.12.2021 18:59
Paráda a recept si jdu opsat.
Hana Polednová
30.12.2021 17:33
Moc hezký článek i se zázračným receptem. Chvilkami jsem se v tom i viděla.
Jana Jurečková
30.12.2021 17:10
Vždycky jsem litovala, že Vánoce jsou jen pár dní. Ale úplně stačí! Ochutnáme dobroty, potěšíme se stromečkem, dárky, písničkami, krásnou atmosférou a pak pomalu a zlehka do všedních a obyčejných dnů.... Taky jsme se asi před dvěma lety pohádali. Manžel mi dal jako dárek pánské hodiny-
Zuzana Pivcová
30.12.2021 16:33
Některé páry se prý hádají na vánoce podobně jako na dovolené. Vy oba vtipálkové patříte k těm, kteří si asi rozumějí denně.
Soňa Prachfeldová
30.12.2021 06:55
To je moc hezký recept. A k tomu přece jen něco dobrého k zakousnutí. Když budou zase ty Vánoce :-)
Jana Vargová
30.12.2021 06:35
Zase jsem šmátla tam, kam jsem nechtěla. * si nedávám!
Marie Ženatová
30.12.2021 06:27
Díky moc za hezký recept na příští vánoční menu* Znám ho, už kdysi dávno jsem ho také někde zveřejňovala - díky ještě jednou za hezkou připomínku*
Jana Vargová
29.12.2021 17:44
Paní Soukupová, v žádném případě nevadí. Naopak, budu ráda, když tato myšlenka potěší další lidi.
Libuše Křapová
29.12.2021 15:41
:-) :-) :-) Ten recept se mi také moc líbí :-) Docela bych ho zařadila do seznamu Mistrovských děl ústního a nehmotného dědictví lidstva. A co se týká toho pečeného - na FC jsem se před svátky diskutovala s jednou paní, říkala, jak rodině tvrdila, že letos nic nepeče. A kolik už do teď upekla druhů. Souhlasila jsem. Taky jsem říkala, že letos nepeču a v k tomuto datu jsem měla druhů deset. Končila jsem slovy - a dovedeš si představit, kolik bychom toho měly, kdybychom se rozhodly péct?
Načíst starší příspěvky