Ilustrační foto: Pixabay
Přejeme všem příznivcům portálu i60
rok plný zdraví, pohody a dobré nálady
31. 12. 2021
Letí to, letí. Máme za sebou další rok. Další rok poznamenaný koronavirovou pandemií, s nejrůznějšími omezeními a zákazy. Ale také rok, ve kterém jsme oslavili desetileté výročí portálu i60!
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Hana Rypáčková
3.1.2022 15:56
Íčko, díky za to, že jsi. Už jsem zřejmě závislá, i když nesmím být dlouho u PC a na telefonu, hřeším často.. Když vás čtu, hned se mi objeví před očima mapa a jsem s vámi ve vašich domovech. Díky za to, že jste.
Lenka Kočandrlová
2.1.2022 17:33
Občas mi to nedá a musím napsat nějaký svůj názor ...což mne baví a jsem ráda,že je zde slušná a obvykle přínosná diskuse. Na nějaké setkávání zatím nemám zájem, ale možná někdy...Těším se,jak a co bude dál.Možná by se mi líbila rubrika vtipů a vtipných tabulek nebo jiných obrázků.
Alena Velková
2.1.2022 15:45
Přeji všem úspěšný vstup do nového roku. Děkuji za ocenění a blahopřeji panu Zelenkovi a paní Pivcové. Moc ráda čtu jejich příspěvky. Nebo ještě lépe - ráda čtu většinu zde uveřejněných příspěvků a obdivuji fotografie. Mám radost, že jsem íčko objevila.
Eva Mužíková
1.1.2022 21:01
Děkuji, děkuji a ještě jednou děkuji všem, kteří se na chodu našeho íčka v čele s Tebou Honzo podílejí. Jsem ráda, že mohu být dlouhá léta členkou velké íčkařské rodiny, která se jako u mnohých z nás, stala součástí mého života. Já se snažím svým již známým stylem " básnění" trochu pobavit, fotkami ze svých toulek trochu potěšit a občasnými " prdlými" převleky na setkáních vyvolat úsměv na tvářích účastníků. Po dobu pěti let mne zde na íčku často provázel můj malý pejsek Bertík, na kterého mnozí vzpomínají jako na moji nedílnou součást. Za milé reakce, kdykoliv se zde jeho fotka oběví i když je již čtyři roky za duhovým mostem, moc děkuji. Blahopřeji k ocenění Zuzce, paní Velkové a Jendovi
Olga Štolbová
1.1.2022 19:14
Milé íčko, děkuji, že jsi. Za celý život jsem neměla tolik milých přátel po celé naší vlasti, jako teď. Šéfe Honzo, je to tvoje zásluha a tobě patří největší dík. A tak, připijme nám všem, ať nám íčko dlouho vydrží a my ať vydržíme íčku co nejdéle. ♥ ♥ ♥ ♥ ♥
Jan Zelenka
1.1.2022 17:26
Pane Raško i celá redakce. Velký dík za moje ocenění. Budu se pochopitelně snažit přispívat svými články i v roce 2022. A občas i fotkami. Blahopřeji i Zuzce a paní Velkové.
Květuše Pinkasová
1.1.2022 16:04
Moje velká gratulace obětavým i pro druhé, poděkování všem ičkovým podílníkům, zřizovatelům, že jste se tady se mnou a já mohu být s vámi se vším u všeho a vždy vám budu přát hlavně zdraví v každé další době ♥
Věra Ježková
1.1.2022 15:45
Milý Honzo, milá redakce. Děkuji za hezké shrnutí uplynulého roku a informace o nových záměrech. Vítám oživení Pamětnice; moc se mi líbila. Bohužel nás do ní přispělo málo. Blahopřeji paní Velkové, Zuzce a Jendovi. Přeji vám a všem íčkařům dobrý rok. Ráda se s vámi budu nadále setkávat na tomto portále i osobně. :-)
Libuše Heulerová
1.1.2022 09:39
Honzo a spol., díky za íčko.... bezva se o něj staráte!! Do nového roku Vám všem přeji všechno nej, nej, nej....!!!! Gratuluji všem oceněným, určitě si to zaslouží.
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 18. týden
Od 5. dubna se otevřely dveře pro návštěvníky hradů a zámků ve správě Národního památkového ústavu. Tématem vědomostního kvízu tohoto týdne budou právě státní hrady a zámky.
AKTUÁLNÍ ANKETA