Marie Novotná
12.1.2022 07:39
Rok teprve začal. Honzo,máš to ,,za sebou" a vybráno.. A teď už bude jen dobře. Pozvání na taneček beru ,ale ze skotského dokážu jen ,,ruky hore":-) ,víc nedám. Přeji pevné zdraví naprosto všem.
Eva Mužíková
9.1.2022 19:45
Honzo, i já přeji brzké uzdravení celé Tvé rodině. Jarko, určitě bych se přidala, vždy jsem pro každou legraci na úrovni.
Jitka Caklová
9.1.2022 08:02
K příspěvku Evy Krausové lze dodat, že tu máme novou totalitu plnou restrikcí. Krom Flegra, Kubka, Hořejšího, Chlíbka a jim podobných máme i řadu dalších odborníků, kterým ČT nedává prostor k vyjádření. https://www.youtube.com/watch?v=4yUn7GoLsQM
Hana Řezáčová
8.1.2022 19:25
Ministr Válek mluví o pracovní karanténě, ne o pracovní izolaci ... Do izolace jde člověk s pozitivním testem, do karantény jeho kontakt (partner, kolega), který má test negativní ( a čeká nutnou inkubační dobu), pokud onemocní, mění se i u něj karanténa v izolaci ... Rozhodnutí ministra je např. pro sestřičky v nemocnicích - jedna z oddělení je pozitivní, ty které s ní měly službu jdou do karantény - normálně by šly na karanténu domů, ale protože by v práci chyběly, tak za určitých podmínek slouží dál ... Tedy neplést karanténu s izolací :-)
.
Dagmar Bartušková
8.1.2022 19:09
Honzo, :-)
Eva Krausová
8.1.2022 17:33
Přeji brzké uzdravení. Vím jedno, že musíme dál užívat život jako dříve, ač jsme očkovaní, či nikoli. Nejhorší je, když se nebudeme moci svobodně rozhodovat, i proto jsem proti povinnému očkování, o svém zdraví a životě si musí rozhodnout každý sám, je nepřijatelné aby o nás rozhodovali všeho schopní politici. Sama jsem Covid prodělala, mám protilátky a v žádném případě se očkovat nenechám vakcínou, která nemoci nezabraňuje ani jejímu šíření. A to, že Válek uvažuje o pracovní karanténě, to je vrchol všeho. Vlastně by tak dal zelenou šíření Covidu. Do práce s pozitivním testem můžete, ale s negativním testem neočkovaní nemohou ani na oběd, či ke kadeřníkovi. Dnes jsou v mnoha městech demonstrace proti povinnému očkování, lidé už těch nesmyslných restrikcí mají plné zuby. A vše jen proto, že vláda neposlouchá skutečné odborníky, ale Flégra, Kubka, Hořejšího, Chlíbka. S těmito lidmi to nikdy neskončí, protože oni nechtějí aby to skončilo.
Naštěstí jsem už v důchodu, chodím nabírat energii se čtyřnohým parťákem Robinem do přírody, protože jen tam je svět v pořádku.
Všem přeji pevné zdraví.
Libuše Křapová
8.1.2022 15:07
Tak se můžeme těšit na taneček v kiltu? :-)
Jan Raška
8.1.2022 14:46
Ájo, díky, už jsem skoro Fitt i paldi
Dagmar Bartušková
8.1.2022 14:19
Honzo, přeji ti, ať jsi zase brzy fit!
Irena Mertová
8.1.2022 13:35
:-) :-) :-)
Načíst starší příspěvky