Ilustrační foto: Pixabay
Zdravá strava dokáže dělat zázraky!
13. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Jana Jurečková
29.1.2022 19:09
První krok je zamyslet se nad svým životem. U mne to bylo podobné. Roky přibývaly a já měla vysoký cholesterol, pak i tlak. Lékař poradil dietu a zdravou stravu. Dnes už jsem v normě a děkuji sama sobě, že jsem to zvládla.
Soňa Prachfeldová
15.1.2022 20:09
Zdravá strava dělá určitě divy. A sláva tomu, kdo vydrží. Také se to lépe dodržuje, když je člověk sám a má na to více času. A je tovelký stimul, když se zdraví zlepší. Tak vydržať.
Vladimír Kokoška
14.1.2022 20:08
Blahopřeji, taky jsem se dal před řadou let na tuto cestu. Příští týden mám 73. Já jsem včas všechny operace odmítl a dnes si blahořečím. Jsem zdráv a žádné prášky neužívám. Takže začínám pokukovat po 100. Všem doporučuji.
Jana Šenbergerová
13.1.2022 21:58
Neznám moc mužů ochotných k takové docela radikální změně. Myslím, že jste zvolil moudrou cestu. Lépe skoro pozdě než nikdy. Užijte si mnoho spokojených let.
Václav Soukup
13.1.2022 15:00
Děkuji všem za účast v diskuzi. Zapomněl jsem zdůraznit, že po po všech jídlech držím poměrně dlouhou siestu a snažím se každý den kromě víkendů někam " vypadnout " a co nejvíce chodit.
Martin Vrba
13.1.2022 14:07
Nikdy není pozdě začít s hubnutím. To se pozná, když se projdete po hřbitovech, některé hroby jsou propadlé. :)
Libuše Křapová
13.1.2022 13:46
Schvaluji vše, nejvíce mne ale potěšilo, kolik z nás si nenechá vzít tu sladkou tečku po obědě.
Zdenka Soukupová
13.1.2022 13:25
Asi platí jako i v jiných oblastech : všeho s mírou. Taky se snažím nejíst moc tučná jídla a uzeniny. Ale občas si i tohle dopřeju. A něco malého sladkého ke kávě po obědě zkrátka musí být. Přeju všem zdravý životní styl a jak píše Jindra, hlavně vydržet! ☺
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci