FOTO: Soňa Prachfeldová
Takový všední obyčejný den
18. 1. 2022
DISKUZE
Děkujeme za váš příspěvek do diskuse. Upozorňujeme, že redakce si vyhrazuje právo vyřadit diskusní
příspěvky, které jsou v rozporu s platnými zákony a které podněcující k násilí a nenávisti ke
konkrétním lidem či skupinám obyvatelstva. Smazány budou rovněž příspěvky obsahující jakékoliv
vulgarismy.
Pro vkládání příspěvků do diskuze se musíte přihlásit
Miloslava Richterová
19.1.2022 14:21
Toto vyprávění, budou-li se o to potomci zajímat, bude jednou velmi vzácné. Já jsem byla vděčná za dopisy mého otce, které psal švagrovi - mému strýci na vojnu. Měla jsem je zapůjčené k naskenování, ležely stužkou převázané 70 let v zásuvce. Dále mi jiný příbuzný poskytl zápisy o mé babičce, nar. v roce 1900, které si zapsala její sestra o každém z rodiny.
Zdenka Jírová
18.1.2022 23:56
Mám to podobné, . Také jsme měla a mám ráda vše připravené v pátek, abych v sobotu měla hotovo. Vnučka mi dala před 3 roky také knížku Babičko, vyprávěj. Poctivě ji vyplňuji a sháním materiál o minulosti. Je to hezká práce. O všech svých příbuzných jsem napsala, jací byli a nějakou historku, na kterou si pamatuji.
Hana Polednová
18.1.2022 23:24
Soni, krásný všední den v tvém podání. Mám to podobné. také mám ráda v pátek vše hotovo a krásné vzpomínky na dědečka. Přeji ti ještě hodně takových všedních dnů s krásnými fotkami. A knížka bude bude jednou pro vnučku krásná vzpomínka na babičku.
Jan Zelenka
18.1.2022 20:12
Krásná úvaha se závěrečným posláním a k tomu krásné fotky. Také rád vzpomínám na to pěkné, co mne kdy v životě potkalo. Ale i přes všechny možné trable, jde život dál a měli bychom ho užít plnou měrou!
Jana Šenbergerová
18.1.2022 19:31
Soňo, krásné myšlenky a fotografie od krásného člověka vždycky potěší. Kéž by takových bylo co nejvíc! Díky.
Jindra Hubačová
18.1.2022 18:35
Soničko, děkuji, milé čtení a vzpomínání. Také nejraději vzpomínám na svého milovaného dědečka a babičku, kteří mi věnovali lásku a péči do 18 let. Budu jim vděčná za vše do konce svého života!
Soňa Prachfeldová
18.1.2022 16:56
Děkuji vám , jsem občas nostalgická a moc vděčná, když čtu vaše milé komentíky. ♥
Zpět na homepage Zpět na článek
Doporučujeme
Články z Drbna.cz
Nejste registrován/a? Zaregistrujte se zde.
Po přihlášení (registraci) uvidíte na tomto místě přehled Vašich aktivit na portále i60.cz, a to:
- Váš nejnovější článek
- Nejnovější komentáře k vašim článkům
- Nové vzkazy od přátel
- Nové žádosti o přátelství
JSTE TU POPRVÉ?
Přečtěte si, co všechno
portál i60 nabízí.
Aktuální soutěže
Kvíz i60 - 21. týden
Všímáte si kolem sebe na loukách a pastvinách těch krásných květů? Tak si pojďme tento týden v našem kvízu vyzkoušet, které luční kvítí znáte...
AKTUÁLNÍ ANKETA
Jak jste na tom s cizími jazyky? Domluvíte se v zahraničí?
Ano, bez problémů se domluvím, jsem poměrně dobře jazykově vybaven(a)
Mám průměrné jazykové znalosti, ale domluvím se
Nevím, neměl(a) jsem možnost si to ověřit
Spíše ne, domluvím se jen "rukama nohama"
Ne, cizí jazyky neumím, ale snažím se učit
Ne, nedomluvím se a učit se ani nechci